Гаджето на Ивайла Бакалова – Веско Брадата, скръндза №1! Миската се видя в чудо със скъперника

4814
08 Ноември 2017, 10:07


Редакторска плесница

 

Мис България 2001 Ивайла Бакалова си скубе косите, разбрала що за стока е новият й любовник Веселин Денков, по прякор Веско Брадата. 49-годишният ресторантьор, който държи едни от най-известните кръчми в столицата, се оказа по-стиснат и от евреин, пише „Галерия“.

 

Маститият бизнесмен постоянно цепел стотинката на две и досега

 

не е купил и един чифт обувки

 

на Ивайла Бакалова. Двамата са заедно вече няколко месеца, но Ивайла продължавала сама да си плаща разноските по почивките, на които той я води.

 

Всъщност, скъперничеството на Веско Брадата било пословично, просто Бакалова последна разбрала. Бизнес елитът в София му се надсмива как всеки ден засича до километър разхода на личната и служебните си коли. Пестеливостта му стигала дотам, че когато ходи в чужбина,

 

пие вода само от чешмите

 

по хотелите. Да даде 2 евро за бутилка минерална вода му се струвало чист пладнешки обир. Дори в Дубай, където често от чешмите тече кафява вода, Веско Брадата си я пие, за да не се набутва.

 

В началото Ивайла намирала това за забавно и чаровно, но колкото повече време прекарвали заедно, толкова повече започвала да му се дразни.

 

Както е известно, манекенката живее в Дубай заедно с 14-годишната си дъщеря Рая в луксозно жилище. Гаджето й Денков също има апартамент там, но

 

предпочитал да отсяда при Ивайла,

 

за да не бие излишно път през дубайските магистрали.

 

Подобно скъперничество било изключително чуждо на Бакалова, която е свикнала да бъде все с щедри мъже. Така например, бащата на дъщеря й – боклукчийският бос на София Румен Гайтански Вълка, плаща 5-цифрена месечна сума за издръжката на Рая. Цифрата не е законово определена, а изчислена от самия Гайтански, който преценил, че на наследничката му нищо не бива да й липсва. Още по-малко – на майката, която я е родила. Именно благодарение на неговата щедрост Бакалова днес

 

си живурка спокойно в Емиратите,

 

където не работи, но пък харчи прилично. „Ивайла няма нужда от парите на Веско Брадата. Има си достатъчно, може и сама да си плаща сметките по заведенията. Не обича обаче дребнавите мъже и е въпрос на време да го натири“, коментират нейни близки.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
777
Преди 1 година
-1
Не вярвам, че сама си плаща.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-2
Българките посещават Дубай с една единствена цел - проституция.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени