Гаджето на Жана в неизвестност от месец! Продуцентът му в паника: Той е в шизофреничен период, тревожа се за живота му

6822
11 Септември 2016, 15:00


Ексцентричният кубинец Леандър, когото всички галено наричат Лео, се изпари като дим от морето, малко след като публично призна в сензационно интервю, че дружно с певицата употребяват наркотици, научи HotArena.

Звездата на момчешката банда „Максимус” имаше серия от участия в различни заведения, но един ден се оказало, че нервите му не издържат на напрежението. Без да кажа и дума на шефа си Иван Димитров – Айвън, кубинеца събрал багажа и се изнесъл.

„Взех го за пореден път на работа. Не зная кой подред. И сигурно съм единствения човек в България, който мисли за неговия потенциал и продължава да вярва във възможностите му, въпреки случващото се. Оказа се, че психологически Лео е много чуплив. С Жана имат една фатална любов, която надхвърля човешкото. Оказа се, че той влезе в някакъв период, който не бих нарекъл шизофреничен, но нещо подобно. Започна да влиза в конфликт с  колегите си, да изчезва без да се обажда, да не вдига телефона си", споделя пред "Уикенд" Айвън.

Той признава, че е изключително притеснен за живота и здравето на гаджето на Жана. Двойката била изключително непредвидима като поведение. Едно говорели, друго правели.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени