Гаджето на Криско му кръшка с капитан (Ето историята от очевидци)

https://hotarena.net/laifstail/gadjeto-na-krisko-mu-krashka-s-kapitan HotArena.net
Гаджето на Криско му кръшка с капитан (Ето историята от очевидци)

Красивата и привидно невинна приятелка на рапъра Кристиан Талев – Криско ще се окаже скрита лимонка. Цветелина Петрова слага рога на звездното си гадже с един от капитаните на авиокомпанията, за която работи. Това твърдят анонимни източници на „Галерия“, засекли стюардесата на Летище София да кокетничи с пилота на самолета.

 

„Гаджето на Криско си приказваше с колеги в близост до гейтовете за излитащи. В един момент дойде капитанът и прегърна Цвети, а после двамата се отдалечиха. Видях как тайно се хващат за ръка“, разказва очевидец.

 

Запознати не отхвърлят вероятността Петрова да изневерява на рапъра. Именно след подобна афера Криско бе зарязан от бившата си половинка - плеймейтката Ася Капчикова. Силиконката сама призна, че му е кръшкала, но не скри, че Талев имал голяма вина за рогата си. Изпълнителят постоянно бил зает с участия и нови проекти, оставяйки личния си живот на заден план.

 

Времето със сигурност е кът и във връзката му с Цвети. Като стюардеса Петрова постоянно е на път, а когато се върне, рапърът е претоварен с ангажименти. Освен това, пословичната стиснатост на Талев със сигурност е започнала да дразни приятелката му. Близки до стюардесата твърдят, че колегите й от авиолинията я черпят повече, отколкото милионерът Криско. Това обяснява и защо би рискувала да гони дивото, след като е опитомила най-желания ерген у нас.

 

„Цвети не е меркантилна, но вече се чувства тъпо сама да си плаща кафето, докато гаджето й се хвали как е изкарал първия си милион с лютеница и гратис в рейса“, клатят глава нейни приятелки.  

 

11 Коментара

Наталия

преди 5 години

Казах ли ви в предишната статия за нея, че няма логика тя да иска да работи като стюардеса докато е гадже на Криско? Ама не, тя "искала да има кариера, да се издържала сама, да е активна". Ето че бях права. Момичето съвсем в реда на нещата си търси още пари, почерпки, внимание и забавление по самолетите, не да "има кариера като стюардеса". За което не я обвинявам, никак даже. Пилотите на самолети могат да бъдат много щедри и често ги няма и не ти се месят в ежедневието. Само че е тъпо да лъже Криско, ако му е казала че е само с него. Криско да си вземе поука и да започне да харчи по момичета, много съм изненадана че бил стиснат и дори не го вярвам това.

Коментирай

Хм

преди 5 години

И какво лошо има да има собствени доходи.Утре, ако се скарат какво ще прави?

Коментирай

Свирчо

преди 5 години

Наталке, много си умна и много разсъждаваш. Ти може да си жена, може да си мъж, а може и двете, но не си навирай носа там, където не ти е работа!

Коментирай

Сервитьорка във въздуха

преди 5 години

Тъпа куха лейка с прилична външност която си мисли че ходи с Джей Зи ...Само дето Криско постоянно ебе танцьорки както и разкрепостени фенки много жалка история ни единия става ни другия освен че е сервитьорка богатото и гадже и изневерява постоянно ..

Коментирай

д

преди 5 години

"докато гаджето й се хвали как е изкарал първия си милион с лютеница и гратис в рейса" Това пък какво значи??

Коментирай

д

преди 5 години

Може и да е стиснат, може и да не е.. нямаме поводи да мислим нито едното нито другото, но и аз като теб още тогава казах, че съм съгласна, че няма откъде да знаем защо се е върнала на работа и да трептим от възхищение, сякаш знаем защо се е върнала, какви са й мотивите и по чия идея. Наистина ако е вярна статията, си била права.

Коментирай

д

преди 5 години

Тогава какво правим всички ние тук, като не ни е работа?? По тази логика гаси лампите и да си ходим. Защо да е твоя, моя, на Стефка и на Пенка работа, а да не е нейна? Я си удари два шамара, току-виж се освестиш.

Коментирай

4563

преди 5 години

Казват, че е стиснат и пестелив.И това не е лошо- ще има за старини.

Коментирай

преди 5 години

Коментирай

Патка

преди 5 години

Абе нека се дупчат хората! Вас какво ви интересува.

Коментирай

Макс

преди 5 години

Фейк новина. Екипажите на България Ер не ходят по гейтовете, където пътниците чакат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.