Гаджето на Криско не му иска парите! Цвети се върна на работа като стюардеса

https://hotarena.net/laifstail/gadjeto-na-krisko-ne-mu-iska-parite-cveti-se-varna-na-rabota-kato-stiuardesa HotArena.net
Гаджето на Криско не му иска парите! Цвети се върна на работа като стюардеса

Приятелката на Криско – Цветелина, не му иска парите, научи HotArena.

 

Половинката на певеца се издържа сама и не чака финансова помощ от гаджето си. Брюнетката желае да си докарва парите сама, въпреки че Криско има възможност да осигури охолен живот на половинката си. Гаджето на рапъра все още работи като стюардеса и обикаля Европа, писа „България Днес“.

 

Тя лети през няколко дни с чартърни полети, където обслужва основно тузари. Отсъствието на Цвети изобщо не се усеща, защото нея я няма едва няколко часа. Ако полетът е сутрешен, в късния следобед тя вече е в дома си и си почива.

 

Доходите, които гаджето на Криско си докарва, са доста стабилни и с парите, които тя вади, може да води охолен начин на живот. Като се събра с габровеца Цвети работеше на две места – освен като стюардеса тя танцуваше и в нощните клубове. Рапърът я спря от работа, тъй като не виждаше смисъл в това приятелката му да се мъчи и да няма свободно време.

 

Цвети изкара няколко месеца без да прави нищо, но това изобщо не й се отрази добре. В един момент работата започнала да й липсва, разкриват близки до сексапилната мадама. Затова отскоро се върнала в авиокомпанията, за която бачка и преди, но с условието да е стюардеса само на чартерни полети на близко разстояние.

15 Коментара

Наталия

преди 5 години

Да си успяла да вкараш в леглото си Криско, а да ходиш да се потиш за разни прости пътници по самолетите за смешни пари. Много е простичка милата, нямам думи. Хич не заслужава да е с този мъж и рано или късно някоя по-умна и съблазнителна ще я измести. Поне щом често е по самолети, Криско ще е по-свободен и достъпен за други мацки.

Коментирай

хггйкх,лкй

преди 5 години

Папагала с 'умните, съблазнителните и успелите" пак се появи...Смеееех! Май е време да сменяш профила, Троле...

Коментирай

Рая

преди 5 години

Момичето иска да работи и да има някаква независимост все пак. Като търтей ли да лежи и да чака някой да й дава и да я "глези", както често се изразяваш? Със сигурност за един мъж е по-добре да има образована и умна жена с престижна професия, отколкото празноглава куха лейка, дремеща като пуйка по цял ден.

Коментирай

Наталия до Рая

преди 5 години

Рая, не, точно обратното казвам. Сега тя може да бъде още по-активна в още по-добри насоки. След като Криско я осигурява и има свобода, може да се занимава с мода, или дизайн, да организира събития, да преследва обществени каузи, да развие някоя бизнес идея с подкрепата на Криско, да се запознава с още хора, да работи върху себе си и ума си, да помага за турнетата на Криско, да поддържа в перфектна форма тялото си. А какво е развитието й като стюардеса? Никакво. Едно и също.

Коментирай

Наталия до Рая

преди 5 години

...Казваш Криско иска да има жена с престижна професия и само да се образова? Не бъди наивна, така ума й ще е само в самолетите и учебниците, ще се отчужди от него, а когато той има нужда от подкрепата й тя ще е на 100000км из небесата. Ако това момиче иска да задържи Криско (а той има мноооого опции) трябва непрекъснато да влага във връзката, да му прави приятни изненади, малки жестове, да го разпалва, да го задоволява под завивките по всякакви начини, да го подкрепя, да го стимулира и амбицира. Не, Криско не иска стюардеса, иска готина мацка която няма да позволи връзката да е скучна. Въпреки че не сме на едно мнение, благодаря ти за културния и възпитан пост към мен. Тук това е рядкост.

Коментирай

iaia slavova

преди 5 години

Tazi kurva asq kapchikova e edinstvenata gladna.kurva koqto iskashe parite na.kristiqn talev!!!

Коментирай

до Рая

преди 5 години

Естествено, че всеки мъж предпочита да има интересна жена до себе си, но не разбрах за каква престижна професия бълнуваш тук? Къде е? На кого? Да си стюардеса е "престижна професия" според теб ли? Мъжете, които си търсят съпруги и спътници за живота, слабо ги вълнува "образованието". Много си заблудена. С дипломите не се живее, нито пък академични титли те прави по-интересен човек или по-добра съпруга и майка. Така че ситуирай се малко, че изобщо не знаеш за какво говориш. И последната ти заблуда да развенчая: в твоя свят явно съществуват само бачкатори и търтеи. Няма друго нещо. НО ... Това е само в твоята глава. В действителност това, че някой не работи или не му се налага да работи изобщо не значи, че е "търтей", нито че не прави нищо с времето си, нито че е празноглав. Даже бих се осмелила да твърдя обратното - сред бачкащите по цял ден има повече празноглавци - затова и се адаптират по-лесно тук и там, а и нямат нито време за хобита, нито за интереси и в крайна сметка когато имат малко свободно време, направо се паникьосват ако няма нещо, което да ги занимава и не дай си Боже да трябва да останат насаме с мислите си, каквито се оказва, че нямат. Но докато са цял ден заети с това да изпълняват нареждания на шефа, деня някак минава по-лесно и по-бързо и по не си дават сметка за това. Така че всъщност има зрънце истина в коментара ти, но само толкова - зрънце. Всичко друго са някакви твои самозаблуди, които сама си си изградила и си си ги повярвала.

Коментирай

до Рая

преди 5 години

свободно време, направо се паникьосват ако няма нещо, което да ги занимава и не дай си Боже да трябва да останат насаме с мислите си, каквито се оказва, че нямат. Но докато са цял ден заети с това да изпълняват нареждания на шефа, деня някак минава по-лесно и по-бързо и по не си дават сметка за това. Така че всъщност има зрънце истина в коментара ти, но само толкова - зрънце. Всичко друго са някакви твои самозаблуди, които сама си си изградила и си си ги повярвала.

Коментирай

Не рая

преди 5 години

Не знам защо веднага всички заприпадаха от възторг, сякаш кой знае какво е направила и веднага решихте, че решението е било нейно. След като веднага след като се е събрала с него е зарязала работата си, съм по-склонна да мисля, че точно това е, което иска, но явно или Криско се е оказал по-стиснат, отколкото е очаквала, или просто й е намекнал или казал в прав текст, че предпочита тя да работи, дори и само за да не мислят хората, че е с него за пари и тя да се е уплашила, че ако не се върне на работа, ще я зареже. А може и просто да го е направила, за да му изглежда по-независима. Не толкова заради себе си. Така че няма откъде да знаете дали това решение е било нейно, та толкова да я хвалите. И дори да беше решила да не работи, ако него го устройва, те са си двойка, даже май живеят вече на семейни начала ако не се лъжа, така че са почти семейство, и си е тяхно право да си решават как ще си устоят живота, а не ваша работа да се месите, да съдите и да давате непоискани акъли относно кой трябвало да работи. И да не работи, няма да лежи на вашия гръб, а той със сигурност може да издържа една жена. Както между впрочем всеки мъж, който иска да има жена в живота си, би трябвало да може. Като не можеш да гледаш куче, не си взимаш куче. Като нямаш какво да предложиш, не си търсиш жена.

Коментирай

Не рая

преди 5 години

да работи. И да не работи, няма да лежи на вашия гръб, а той със сигурност може да издържа една жена. Както между впрочем всеки мъж, който иска да има жена в живота си, би трябвало да може. Като не можеш да гледаш куче, не си взимаш куче. Като нямаш какво да предложиш, не си търсиш жена.

Коментирай

Бръм

преди 5 години

Много си права! Веднъж да се съглася с теб! Само едно не ми хареса - говориш сякаш само тя трябва да го задържа.. Тя трябвало да прави това, тя трябвало да прави онова.. Криско искал това, Криско искал онова... Ами тя какво иска? Той какво трябва да прави? Сякаш само защото той е по-добре финансово, което е задължително условие в една връзка в крайна сметка и си е напълно в реда на нещата да е така, тя му е длъжна с нещо, нисшестояща е, защото изкарва по-малко пари и вече тя трябва да прекара живота си в опити да компенсира тези финансови различия. В крайна сметка не е .. не знам.. Майкъл Джексън! Не че и той не е просто човек в крайна сметка де - просто с по-изявен социално признат талант. Това, че изкарваш повече пари от друг, не те прави непременно повече човек от него, по-зрял и т.н.. Това, че изкарва повече пари от нея, не значи, че й прави голямата услуга бъдейки с нея, нито че пък й оказва някакво благоволение с това, че е с нея.

Коментирай

Бръм

преди 5 години

Ето пак! Тя била "успяла" да вкара в леглото си мъж.. Моля ти се! Сякаш мъжете имат слава на някакви много трудни същества и много придирчиви! Хахахаха Смях! Има ли по-лесно нещо на света от това да вкараш в леглото си МЪЖ? За какво "успяване" става дума тук? За теб жените явно са някакви по-нисшестоящи същества от мъжете, а мъжете им правят голяма услуга, като ги удостояват с вниманието си. Или за теб е въпрос на това, че той има повече пари от нея и е по-познато име в обществото от нея поради естеството на работата му? Може пък за него е успех, че е с нея. Явно той поне мисли така. И като кажеш "успяла да вкара в леглото си Криско!" сякаш Криско и някакъв кой знае колко труден и някакъв нечовек! В крайна сметка и той си е мъж, като всички останали. Личи си психиката ти на човек, който е свикнал вечно да ближе задници на тези, които слагат парите на нощното шкафче и да се старае да им угоди всячески, за да си ги заслужи.

Коментирай

Наталия до "Не Рая"

преди 5 години

Много добре казано! Дано има повече широко скроени хора като теб които не робуват на сляпата злоба. Поздрави и целуфки!

Коментирай

Cynthia

преди 5 години

Честита Нова Година Всеки, името ми е Синтия, искам да споделям добрата новина от живота си, как съм си върнал съпруга, разведена съм със съпруга си от 7 години и страдам сама със сина си исках го обратно, но знам, че може да ми помогне, Миналата седмица видях коментар в интернет от един мъж, който казваше на хората как той е върнал съпруга си с помощта на заклинателя, наричан д-р Огунделе, трябваше да се свържа спешно с молителя. да ми помогне и той ми отговори и ми каза, че ще ми помогне и съпругът ми ще се върне обратно и ще ме обича само за 24 часа. Мислех, че той е за шега, защото вече 7 години не сме виждали и не сме говорили помежду си, защото имам нужда от съпруга си и трябва да му вярвам и го помолих да ми помогне. в продължение на 7 години ми се обадиха в рамките на 24 часа и ме помоли да му простя, след като го заклинаха? Този човек е мощен, нямах друг начин да го оценя, казах му, че ще споделя името му в интернет и по радиостанциите, за да могат хората да търсят неговата помощ, споделям историята си, защото искам всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже Той, така че за всеки, който се нуждае от някаква помощ, за да върне бившия си любовник или някакви проблеми с живота, свържете се с д-р Огундели днес и той ще ви помогне да ги решите бързо. Тук са неговите данни за контакт. WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. Email: [email protected]

Коментирай

Princess

преди 2 години

Бих искал да споделя моя опит за това как си върнах любовника и загубата на финансовия ми аспект и ще го направя кратък, няма да ви губя времето. Срещата с бившия беше много трудно предизвикателство много пъти, когато годеницата скъса с мен. но след като прочетох за любовното заклинание д -р Пелар, реших да се свържа с него, когато той отговори на моя имейл. Намери толкова лесно за мен да върна годеника си за 48 часа, използвайки заклинанието Dr.Pellar. ако имате нужда от помощ в следния аспект, можете лесно да се свържете с д -р Пелар по неговия имейл [email protected] ако имате нужда от помощ при някой от следните проблеми, моля, опитайте незабавно да се свържете с д -р Пелар по неговия имейл. 1) Ако искате бившият ви да се върне (2) ако винаги имате лоши сънища. (3) Искате да бъдете повишен в офиса си. (4) Ако искате дете. (5) Билкови грижи (6) Искате да бъдете богати. (7) Искате да обвържете съпруга си/жена да бъде ваш завинаги. (8) Ако имате нужда от финансова помощ. (9) Оставете хората да се подчиняват на думите ви и да направят вашето желание (10) Разрешаване на дела на E.T.C Свържете се с тях в имейл храма си [email protected] и разрешете всичките си проблеми

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.