Гаджето на Кучкова палува с мацки в сайт за запознанства (Питонът му бил 20-сантиметров, лъже, че е на 29 години)

4652
14 Февруари 2015, 17:01


Шефът на ДПС в София Любомир Ников, за когото стана ясно, че е мистериозното гадже-политик на плеймейтката Елена Кучкова, си търси гореща мацка още от 2011 година. Той се е регистрирал в известен сайт за запознанства, а измежду приятелките му там са доста провокативни фурии, при това без дрехи, зърна HotArena!

 

Любомир се подвизава в социалната мрежа под псевдонима Boscorelli. Прякорът вероятно е повлиян от героя в сериала „Трета смяна“ – непослушното ченге Морис Боскорели.

 

В сайта за запознанства пише, че Ников е на 29 години, зодия Овен. В действителност възрастта му е 48.

 

Шефът на ДПС не е оставил името си, но пък се откриват други детайли за него. Например – размерът на „питона“ му е между 16-20 см и е окосмен само по ръцете.

 

Регистриран е в сайта през 2011 година, редактирал е профила си преди 3 месеца, а последната му активност е преди 3 часа.

 

Любомир има четири приятелки – една по бельо, другата –перихидролно маце с червено червило, загатнало какви бомби къта в пазвата си, третата - чернокоска без бельо, а четвъртата – показала е само голи крачета на плажа.

 

Има няколко възможности – гаджето на Елена Кучкова да е палавник и още през 2011-а да е бил готов на всичко, за да му падне гореща мадама в лапите. Друга опция е, че вече се е наситил на блондинката, тъй като активността му от преди 3 часа говори, че още посещава сайта, и да се оглежда с коя да я замени.

 

И последната – Любомир Ников все пак е обществена фигура, обвързана с политиката, която едва ли ще си позволи да се изтипоса в целия си блясък в долнопробен сайт, независимо от афинитета му към повърхностни, но разкрепостени девойки. Няма да се учудим ако профилът му е фалшив и управляван от някой, който желае да го уязви.

 

Годината на регистрацията обаче говори, че за толкова време истинският Ников е можело да предприеме мерки, за да накаже плагиатът, който се представя за него, а профилът – вече да е в миналото. Истината е някъде там...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кътник
преди 3 години
0
Щом е толкова богат, да си ремонтира зъбите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени