Гаджето на Лудия репортер щерка на политик (Пикантни подробности за неговата кариера)

5575
08 Септември 2016, 12:00


Моделката Александра Богданска, която бе разобличена от Лудия репортер на Милен Цветко –Даниел Петканов се оказа дъщеря на известния в Благоевград политик Милан Богдански, научи HotArena.

Той е общински съветник в града и кандидат за кмет от квотата на БСП на последните избори. Местните жители, които познават „невинното“ момиче, което до преди няколко години учеше в Професионалната гимназия по икономика, са в потрес. По думите им, лекото й поведение ще донесе доста неприятности за нейния баща.

Някои от коментарите в Благоевград са дори по-крайни и има местни, които смятат,м че заформилият се скандал ще провали кариерата на баща й. По-запознати в града припомнят, че и самият Милан Богдански е спорна фигура в редиците на БСП. В края на миналата година той се забърка в скандал в партията и беше нарочен за предател. Причината – социалистът не подкрепи кандидатурата на партията за шеф на общинските съветници в Благоевград, пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Крис
Преди 1 година
-4
Как е възможно да пишете глуповати писания за "шепа грошове"... Какво има общо авторитета на фамилията и бащата на Александра... В кой Век живеете? Александра е красива,образована млада дама.Тя е свободна и може да бъде с който пожелае... Всеки един човек може да бъде злепоставен и оплют некрасиво,ако на своя път романтичен или не се появи някой..."НЕСРЕТНИК"... Това глуповато момче..."нещастният репортер"...е злепоставил първо себе си с написаното за това красиво момиче... Той трябва да бъде осъден за нараняване и уронване на честа и морала на Александра... Спрете да пишете и се замислете,ако на пътя си срещнете подобен..."НЕЩАСТНИК"...как бихте се чувствали?...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анна
Преди 1 година
0
Какъв морал бе, какъв??? Та тя е платена ку*ва... Думата "морал" и нейното име няма как да бъдат сложени в едно изречение.
Анна
Преди 1 година
0
И за каква чест говорим???
Искам да съм информиран,
Преди 1 година
-1
защо спирате само до бащата на момичето?!!Кажете нещо и за дядото ,прабабата ,за детската градина, кога и падна първото зъбче, има ли роднини в чужбина........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
a
Преди 1 година
-3
защо се занимавате с подобна грозница, че и боклук да си отреже големия нос
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени