Гаджето на Тони Димитрова останал вдовец на 38

4874
17 Май 2015, 15:00


Иван Ченов не успял да се сбогува с жена си Людмила на смъртния й одър, разбра HotArena!

 

Новият любим на Тони Димитрова, певецът от „Гласът на България” Иван Ченов, таи болезнена лична трагедия, от която мъката му все още не е отшумяла напълно. Само преди две години талантливият изпълнител от Бургас останал вдовец, след като ненадейно изгубил колежката си и своя съпруга – Люси Ченова, пише „Уикенд“.

 

Последните дни на 2012 г. Люси изкарала настинка на крак. Поне такива били симптомите и младата жена, позната на цял Бургас с ангелския си глас. Макар леко отпаднала и с висока температура, Ченова не отложила ангажимента си навръх Нова година и отишла да забавлява съгражданите си, без да подозира, че флиртува за последен път с микрофона и публиката.

 

„Тя не обърна внимание на здравето си, тъй като наглед не беше нищо сериозно – обикновени симптоми на настинка, придружени с температура. Купи си парацетамол от аптеката и с него изкара вечерта на 31 декември”, разказват близки приятели на споминалата се певица. Въпреки, че състоянието й не се подобрило от хаповете, Ченова изкарала докрай участието си и чак на заранта си тръгнала от заведението край морския бряг.

 

След като стигнала до леглото си, Люси така и не успяла да се изправи от него. Притеснени, приятелките й настояли да извикат „Бърза помощ”, но певицата не им позволила, продължавайки да мисли, че състоянието й не е сериозно и е въпрос на дни да пребори настинката си.

 

Това обаче били последните й часове на тази земя – на 2 януари, без изобщо да разбере колко сериозно е загазила, Люси Ченова издъхнала. В последствие се оказало, че белите дробове на бургаската звезда отказали да функционират, следствие на скоротечна бронхопневмония

 

Неприятната вест за кончината на съпругата му заварила Иван Ченов в далечна Финландия. Двамата се разделили през ноември, когато изпълнителят получил предложение за гастроли в скандинавската страна. „Иван нямаше как да го откаже, тъй като му предложиха много добър хонорар.

 

Люси не счете за нужно да го притеснява с болежките си и смъртта й за него беше истински шок”, разправят още бургазлии. После Ченов дълго време обвинявал и себе си, и съдбата си за нелепата загуба на своята обична съпруга. Размишлявал, че ако е бил отклонил поканата за гурбет, е щял да бъде до съпругата си и евентуално е можел да предотврати раздялата им за цял живот.

 

Загубил любимата си на едва 38, 40-годишният днес Иван Ченов вече се е научил да гледа на живота от философската му страна. И, както е казала Ванга, това, което трябва да се случи, то се случва и всяко нещо си стои в пространството, като чака времето и мястото, за да се случи. Така изминали две години, за да дойде времето и моментът в живота на ергена да нахлуе любовният ураган Тони Димитрова.

 

Изпълнителката на „Ах, морето” и Люси Ченова всъщност се познавали – не били обаче твърди близки приятелки, по-скоро си общували по професионална линия.

 

„С нея се уважавахме. Наистина не бяхме кой знае колко близки, защото нямахме пресечни точки на сцената. Тя пееше предимно в Бургас, докато аз непрекъснато пътувах. Имало е обаче случаи, в които сме си споделяли разни неща по женски. Преди много години децата ни бяха в една детска градина. Ще запомня Люси като прекрасна певица, момиче с мъжки характер”, споделя Тони за своята предшественичка в сърцето на Ченов.

 

Сега двамата певци, без да се притесняват от 12-годишната разлика помежду им в полза на Тони, живеят под един покрив и отглеждат заедно порасналите си деца – 14-годишния син на Люси Ченова, Калоян, и 15-годишната Магдалена, плод на любовта на Димитрова с шофьора Милен.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Emberlynn
Преди 1 година
0
It's a plsauere to find someone who can identify the issues so clearly
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени