Гаджето на Топалски: Преслава не може да ми стъпи на малкия пръст! Аз съм по-яка по бански! (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/gadjeto-na-topalski-preslava-ne-moje-da-mi-stapi-na-malkiia-prast-az-sam-po-iaka-po-banski HotArena.net
Гаджето на Топалски: Преслава не може да ми стъпи на малкия пръст! Аз съм по-яка по бански! (ФОТО)

Гаджето на Деян Топалски натри носа на Преслава, както и на всички, които твърдят, че певицата е по-готина от нея, видя HotArena.

 

Гергана Капзамалова „тактично“ даде заявка, че чалга фурията не може да й стъпи и на малкия пръст.

 

Участничката от „Женени от пръв поглед“ отговори на твърденията, че Преслава я превъзхожда, защото е по-нежна и женствена.

 

„Казват, че жените с преса на корема нямат женствено излъчване. Помислете пак!“, написа Гери Капзамалова под своя уникална снимка.

 

На нея гаджето на ММА боеца позира само по бански, като долнището е толкова свлечено, че дори не се вижда. Спор няма – снимката е гореща, а Гергана обра точките.

 

Откакто Преслава съблече дрехите в Къщата и остана по бански, слуховете за нея и Топалски не стихват. Коментарите са най-вече около реакцията на Деян и онова в гащите му.

 

Сега вече знаем – с гадже като Гергана, Топалски няма как дори да си помисли за Преслава


Вижте сами в галерията по-долу!

 

15 Коментара

Лупи

преди 8 години

Ако се е изцепила да го каже, много е сбъркала. Нека си държи гаджето, но визията й е стряскаща и отблъскваща. Няма да правя сравнение с никоя друга, защото тя индивидуално си е грозна.

Коментирай

lysi

преди 8 години

Tazi kakvo e tragnala da se meri s Preslava?Presi e kade,kade po krasiva ot neia,ne si zaslyjava da ia komentiram Gergana......

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Гергана може да е привлекателна,но само за хора,които се занимават с този вид спорт!Не намирам нищо женствено в нея,а за лицето няма нужда да се коментира.........Ако е направила наистина такова изказване,това говори много зле и за характера и!Не харесвах и преди това момиче,защото има и огромно неподплатено самочувствие и претенции! А що се отнася до Преслава..........ами мило момиче,но има какво да се желае относно фигурата!Не е достатъчно само да си отслабнал драстично,за да изглеждаш красив!Като цяло е миличка,да........жеднствена-също да!!

Коментирай

Asen

преди 8 години

vse taq vse grozna si e i da jenite s presa na korema ne sa jenstveni takache po dobre da ne se izlaga i da se sravnqva s Preslava nqma smisal zashtoto Preslava moje da nqma stegnato tqlo no pak e po seksi i krasiva a takiva jeni kato Gergana izbivat samo kopleksi

Коментирай

мария

преди 8 години

Ох, герганке,карловска циганка! Къде ще се мериш с Преслава? С грозноватото си лице и и тия плочки ли? Я се скрий и не се показвай повече по бански. То и акъла ти е пилешки.

Коментирай

Крис

преди 8 години

Преслава ще мине през Топалски ( ако се стигне дотам, де) на шеста скорост и ще го зареже. Капзамалова ще го зареже и така няма да е с никоя. Но пък предаването прави от такива звезди, така че ще си намери 10 други.

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

плочките са си плочки,но излъчването ти като на цигански кон,който са го наяли кърлежи!!! грозна е тази ..да не се сравнява с никоя ...щото на човек не прилича!!! завистлива пача...

Коментирай

hahaha

преди 8 години

Няма как Преслава да се мери с тази църна слива! Това си е жив травестит, при това доста грозен, а Преслава си е 1000% яка женка! Друг въпрос е, че грозноватия батка на Гери трудно би задържал вниманието на Преслава за повече от веднъж, ако въобще има дори веднъж.Така че, грозното ромче може да си отдъхне, никой няма да й вземе нищо нейно!

Коментирай

Марин

преди 8 години

Не знаех каква е Преслава, преди да се появи в този формат/не слушам чалга, не гледам Планета/. Но тя се оказа фин и приятен човек, и красива жена, а другата другарка, която също мернах в тв формат е такава грубиянка и феминистка-суфражетка, че едва ли някой би я предпочитал, та ако ще да има цяла баня плочки по корема...

Коментирай

Цигането от Добрич:))))))))))

преди 8 години

Аууу, "милите" и заблудени слепи мишки пак църкат ли църкат! Тази Гергана определено не ми е по вкуса, но да чета определения от рода на "циганка" за нея, а не за Преслава хаххаха това си е чисто безумие!! Преслава да не би да не е циганка??? Или вече толкова сте изперкали, че я побългарихте ;)))) Изобщо не ми е "хубава" с тоя крив, вещерски нос, четвъртитата муцуна и провисналият задник хахаххах Има по три цепки на всяка буза хххахахах увиснала гад....Определено смятам, че трябва да избягва да се пече по корем - гледката е отвратителна! Плосък, увиснал цигански гъз ахахахахахахаха Личи си кой отслабва със спорт и диети, и кой с шмъркане на кока и други стимуланти....

Коментирай

Радослав

преди 8 години

Ама Вие много ги разбирате нещата май! А във фитнес залите виждали ли сте какъв алъш-вериш с всякакви добавки и стимуланти се вихри !? А от позицията на мъж Ви заявявам, че когато харесам жена, която е приятна за гледане все пак, я слушам какво и как говори, а не и инспектирам пресата....

Коментирай

123

преди 8 години

В тяло са добре и двамата, но в лице той е като маймуна, а тя като кон!

Коментирай

viki

преди 8 години

Ti nevijdash li se ma che ako nesa ti implantite v gardite v tqloto prelichash na muj ma ne samo tqloto mi vzemi si pogledni i liceto

Коментирай

steisi

преди 8 години

Засичала съм Гергана в Нов Български и мога да кажа, че изглежда доста добре. Да, не е сладникава, но пък е доста хард мацка и e готина, но пък и надута.

Коментирай

Веси

преди 8 години

Не може да става и сравнение - Преслава е 300 пъти по женствена и хубава и привлекателна. Гергана не можеш да разбереш мъж ли е, жена ли е - общо взето грозновата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.