Гаф! Фики загуби ума и дума заради бомбите на Андреа и Николета (СНИМКИ)

https://hotarena.net/lubopitno/gaf-fiki-zagubi-uma-i-duma-zaradi-bombite-na-andrea-i-nikoleta HotArena.net
Гаф! Фики загуби ума и дума заради бомбите на Андреа и Николета (СНИМКИ)

Забавен гаф по време на участие на Фики Стораро развесели феновете.

 

Фолк певецът гостуваше на най-любимия комплекс в Студентски град Club 33, където бяха дошли да го уважат колежката му Андреа и тв водещата Николета Лозанова.

 

Половинката на Кубрат Пулев и Фики представиха новия си дует на публиката, която пя заедно с тях.

 

Думичките обаче си забрави Стораро, който онемя през оголената гръд на Андреа, която цъфна пред всички.

 

Фолк певицата бе облечена крайно провокативно – в черна рокля, под която нямаше сутиен.

 

Екстравагантният тоалет имаше дупка точно на гърдата и така едната бомба на певицата цяла вечер бе на разположение на жадните погледи на фенове.

 

Дори колегата и Фики, който уж се е нагледал на моцарели, не можа да устои на Аандреа и Николета и в един момент си забрави текста.

 

Ококорен пред разголения бюст на Андреа, синът на Стораро започна да заеква на микрофона. „Ами и той душа носи момчето! Андреа сърце няма така да се облече! Има хора със слаби нерви“, смееха се фенове.

16 Коментара

tova e...

преди 8 години

Цветът на утайката на обществото!!!

Коментирай

С

преди 8 години

хаха Андреа е по-дебела и от Фики (+ химиите му) xaxa Дебеланката тук е без обработените с фотошоп снимки и издължаване в клиповете! Колко е смешна само..

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

andrea...biwa...no swirkoleta prili4a na mag....haha....de se nabytala mangalkata pak....

Коментирай

Бляяяя

преди 8 години

Гнусната Николета,с простата Андреа дето само се вре да я целува. Андреа ми беше симпатична,докато не започна да целува гъза на Николрта Трипера.

Коментирай

otvrat

преди 8 години

Стават все по-грозни, досадни, евтини и прости тези момичета. . .интересно "най-любимия" комплекс на Студентски град е страшно празен бе, хванала ги е липсата, клиентите де. Та по този повод, двете разпоретини да не се вясват там,че ше изгонят хората съвсем.

Коментирай

хохо

преди 8 години

Абе... Андреа е секси, но Николета прилича на спаружена стафида.

Коментирай

Клозета

преди 8 години

КЛОЗЕТА Е КАТО НЕДОХРАНЕНА ДО АНДРЕА,САМО УШАЦИТЕ СА ОСТАНАЛИ ОТ НЕЯ - НАПРАВО ДА ПОЧВА ДА БОЗАЕ ,КАТО ГЛЕДАМ ИМА ОТ КЪДЕ ... :))))

Коментирай

никлозета

преди 8 години

Чудя се коя от двете е по-смешна ?Не е нужно да си хейтър /тази любима за тях дума / за да го видиш.сМЕХХХХХ

Коментирай

Курволета на всяко гърне и мерудия

преди 8 години

Тодорке, ( както е истинското име на Андреа) не отслабвай, защото така приличаш на жена. Има всичко в теб, само дето в главата си на травестит. Но хващаш око. А, това изнемощело, съсухлено , спечено, черно скелетче до теб е пародия на жена. Ако някой каже,че това е ЖЕНА женствена и красива жена , значи е опериран от вкус. Къде е жената, къде е красотата и? Та , тя е заприличала на Зара от Биг Брадър, конски големи и криви зъби, като сиромашка ограда с обратна захапка и У-свиснала напукана долна джука , като конска п*тка , разкривени кокалести крачета и изпъкнали жили, като на бабушкера над 80+. Пародия! И все се вре сред известните, белким се пише нещо и за нея. Само, че не знам заслугите и!

Коментирай

боклуци и то от най-некадърните

преди 8 години

ха ха ха Загубило циганчето "ума и дума". Та, нима има такива? А, колкото до другото едва ли.... нагледал се е на оборотни парцали с гумени топки. Свиркулета не му е първата .... По скоро Андреа може да му напълни погледа, от този гном. Андреа е с една глава по-висока от нея и как е приклекнала на всички снимки с нея да са на едно ниво. А циганката Николета скача покрай нея , като палаш. Къде са ти лъскавите парцалки, Курволето? Май мина на шити поръчки от Златка Райковата колекция. ха ха ха хаа. И по-надолу ще слезеш... където си ти е мястото. Помисли се за принцеса, ама тиквата ти не беше още У-зряла. Сорри! Не ти се получава и никога няма да бъдеш, това, за което мечтаеш! Ще си останеш просто- Курволета мутресата!

Коментирай

ха ха хааааааааааааааааааааааа

преди 8 години

Вярно, аз се чудех на коя ми прилича! Та, тя е едно към едно с онази Зара лесбийката от Биг Брадър... Малеее останала е едно джезве кокали и жили.. Ще се разпадне мръсния кокал най-накрая. Мисис парцалеса Курволета!

Коментирай

точно!

преди 8 години

Да, наистина Зара! Хи хи хи хииии Истинската Свиркулета без фотошоп.... грозотия! Анорексичка! Черна, ниска, спечена и грозна! Зара, поне има височина, тази е гном... Смешна!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Зара е красавица в сравнение с Николета.

Коментирай

...

преди 8 години

Андреа,така си идеална,не си въобще дебела,ти си изключително женствена :) Николета на нищо не прилича,много е слаба,кожата и изглежда адски суха и такъв тен не е на мода от известно време,тук и двете сте без фотошопа,виждаме реалната същност,в клиповете се издължаваш(многоооо),но така си много по красива,а за Николета.....няма нищо общо с образа на кукла от снимките...тук прилича на смазана :*

Коментирай

jenn

преди 8 години

пак е имало 5 човека в 33.... голяма скука са тия

Коментирай

Марио

преди 8 години

Леле, тая андреа си е жив травестит

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.