ГАФ! Мона Валериева лъсна с несъвършенства и дупки по лицето във визитката си за ВИП-а! (Гримьорът ли я прецака така брутално?)

https://hotarena.net/laifstail/gaf-mona-valerieva-lasna-s-nesavarshenstva-i-dupki-po-liceto-vav-vizitkata-si-za-vip-a HotArena.net
ГАФ! Мона Валериева лъсна с несъвършенства и дупки по лицето във визитката си за ВИП-а! (Гримьорът ли я прецака така брутално?)

Моделката Моника Валериева със сигурност няма да се гордее с визията си, когато види снимките, които са качени към визитката й в сайта на „ВИП Брадър“, узна HotArena!

 

На тях брюнетката е с дупки и релефни несъвършенства по кожата на лицето, които за нейно съжаление никой не е проявил желание да заличи с Фотошоп.



\"\"

 

За капак – гримьорът й също се е изложил. Фон-дьо-тенът и пудрата върху „фасадата“ на Валериева стоят като маска, която не запълва неравностите и не изглажда грапавините, а обратното – подчертава ги.

 

Освен ако сама не се е наклепала така комично, или пък ако макиажистите към шоуто са решили да си направят бъзик с нея...

 

Дори си личи, че когато се усмихва, бръчките около очите на Моника изтласкват макиажа и изглеждат още по-дълбоки.

 

Ако се уголемят фотосите, гледката е още по-фрапираща. А да не забравяме, че някои хора гледат на моделката като на еталон за красота и изящество, което както виждате – е далеч от истината.

19 Коментара

Николета е пача

преди 8 години

Абе Николетоооооо,Видях ме те теб колко си хубава и грамотна и каква добра майка си като беше в онова предаване.Да не споменавам престоя ти 1-а седмица.....Насра се и т'ва е...Остави хората и се замисли какво си щом Евгения каза,че си срам..Тъпа коза.

Коментирай

хм

преди 8 години

Не говори за грамотност, че и ти не блестиш с такава.

Коментирай

Николета е пача

преди 8 години

И понеже не спря да я ковеш,че имала операции,че била с пластики а момичето макар да се е подобрила и за разлика от теб вече се харесва,си е естествена.С проблемите по кожата,с всички недостатъци и всички кофти пори и дупчици.Ако не си го разбрала още смятай колко си тъпа.Ти продължавай да си правиш краката 55 номер и ръцете недъгави....Хората искат естественото пак било то и с дефекти....Крава малоумна

Коментирай

Вероятно

преди 8 години

Аз преди 3-и месеца се върнах в БГ. след 6 годишен престои в друга държава,Тепърва си припомням някои основни правила и свиквам с кирилица.Извинете ме ако не съм много грамотна...

Коментирай

Ally

преди 8 години

Вместо да си пълни устата така грозно и неестествено да си направи лазерен рисърфисинг, примерно и да си махне кратерите от акне. То от кожни проблеми никой не може да се застрахова, но има варианти да се изчистят тези дефекти.

Коментирай

интересно

преди 8 години

В това момиче Моника няма нищо кой знае колко особено.Дори е грозновата.Има груби и нелицеприятни черти,съвсем обикновена.За несъвършенствата по кожата нищо лошо няма да пиша.Не всеки има щастието да има хубава кожа,но за красота и дума не може да става.Добре,че има финансовата възможност за подобрения.Всяко друго момиче с нейните пари би изглеждало дори по-добре.Виждам ,че се правят сравнения с Николета,но според мен и дума не може да става за сравнение.За характери не мога да пиша,но за красота -Николета я превъзхожда във всяко едно отношение,дори няма база за сравнение.

Коментирай

123

преди 8 години

E, че к'во! Mного хора имат проблемна кожа,не е нещо мега необичайно и рядко срещано; Забелязвам, че имате желание да я храните тази Валериева, но поне нещо по-правдоподобно намерете. например би било интересно да направите едно истинско журналистическо разследване за тарифите на всичките моники, светлани, златки, николети и тем подобни компаньонки

Коментирай

Боже, какви глупости!

преди 8 години

Хайде сега - дупки! Ами само , като се чуе ,че ще разобличи Николета Лозанова и се почват, вадят какви ли не снимки с дупки, буци, рога и накрай крила ще и пришият май. Еми хубаво си е момичета в какъвто и кадър да я пуснат. Влезте в страницата " За всички , които не понасят Николета Лозанова" и ще я видите каква красавица неземна е на стоп кадър. Така е със всеки , не само с тях двете. Направен, облечен добре всеки изглежда по друг начин. А, Николета си е просто един продукт и нищо повече. Едно ГОЛЯМО НИЩО! Ама жълтите драскачи от това се хранят.

Коментирай

1

преди 8 години

не разбирам как може да им харесва на някои хора визуално това чучело. То бива извратен вкус ама...държавата на травеститите станахме при толкова хубави момичета по улиците, университетите и автобусите.

Коментирай

виж ти!

преди 8 години

Ами покажи се да те видим теб БОГИНЯТА. Всеки е травестит за теб, щом оприличаваш държавата с всички жени за травестити. Безспорно има много по-красиви момичета от нея по улиците, и по-умни ,и по-интелигентни, и по-образовани, но тук става въпрос за нея. А, тя определено не е грозна , каквато я изкарвате , че чак чучело. Но, понякога пристрастията гледат с други очила- къде розови, къде тъмни. И, както има руска поговорка -" Па вкус и па цвет , товарищи нет" е няма руска клавиатура, но е ясно. И, не налагай своето мнение на останалите , не е най-меродавно.

Коментирай

Самара

преди 8 години

Аре не се правете на много човечни. Тази е цифра отблъскваща дори като изключим кожата й. Истината е , че някои толкова мразят Николета, че като чуят , че някоя също я мрази започват да й симпатизират. Ако са приятелки ще говорите колко е грозна Моца нали! Айде майната ви фалшиви хора!!!!!

Коментирай

...

преди 8 години

Grozna e...

Коментирай

Lora

преди 8 години

Eeeeee, на мен също не ми харесва изобщо! Sorry...!!! Честно казано малко ми прилича на транссексуална! Мое мнение, не ангажирам никого с него! За мен тази жена нито е VIP, нито е пример за стил и красота!

Коментирай

браво

преди 8 години

Много добър коментар.Поздравления.Това е самата истина.Андреа беше много хубава,докато не стана ясно,че с Николета не са в конфликт.Тогава стана най-черната.Фурнаджийски лопати,какво очакваш.Мног малко са хората ,които ще се изкажат безпристрастно.Истината е очевадна.Моника не блести с никаква красота,дори и след подобренията и да казват,че е по-хубава от Николета е нелепо,но всеки има право да си пише каквото пожелае.

Коментирай

Кевин Колев

преди 8 години

Онзи гримиращ травестит- Венелин Калугин, който крие данъци и един лев на НАП не е платил от всичките проститутки, които гримира за по 130лв. с гримове за 15- 20лв. купени от Боровския пазар, в близост до който Калугин живее. Та тоя травестиращ полу-мъж, дето не му става- и да говоря от личен опит- я гримира преди да влезне в къщата с четките му за 2 лв. и фондьотена за 4.20лв.- как няма да я гримира на криво- тя и Моника от Планетата на маймуните и Венелин е учил за шивач, и го изгониха позорно от не един и два фризьорски салони- какво очаквате?!

Коментирай

lora

преди 8 години

Za vsichko e vinoven zle napraveniqt grim, taka li? ?!?

Коментирай

грешиш

преди 8 години

Моника травестита НЕ я е гримирал Кулагин,тя и за това прилича на плашило.

Коментирай

мечти

преди 8 години

Стилист : Стоян Апостолов Грим : Никола Иванов Има да чака Кулагин да я гримира.

Коментирай

Fuck off

преди 8 години

Travestit!!! Transseksualen! Urod!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.