Гаф със силикона на Алисия! Бюстието на певицата се смъкна на сцената (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/gaf-sas-silikona-na-alisiia-biustieto-na-pevicata-se-smakna-na-scenata HotArena.net
Гаф със силикона на Алисия! Бюстието на певицата се смъкна на сцената (ФОТО)

Пореден гаф със силикона на Алисия беляза нейно участие. Този път бюстието й се свлече, докато певицата се вихреше на сцената на фолк клуб в Габрово.

 

За конфузния инцидент съобщи бдителен читател на HotArena.

 

Той ни изпрати видео, в което ясно се вижда как певицата „губи“ горнището си в един момент, когато част от силикона й изскача навън.

 

Веднага след това Алисия ловко и почти незабележимо поправя гафа.

 

Изпълнителката е облечена в сребриста пола с черно бюстие, което е опасно оскъдно. Именно то й изиграва лоша шега, когато след едно по-рязко движение се свлича надолу.

 

Това със сигурност не е първият подобен гаф на сцената за Алисия и честотата на случаите вече ни кара да си мислим, че няма нищо случайно. Очевидно певицата нарочно се облича по този начин, за да показва не само глас, но и бюст на феновете…

 

Кадър от куриоза може да видите по-долу в галерията заедно с видео.



 

35 Коментара

hahahah`

преди 7 години

Много сте зле.. Единственото, което аз виждам е една страхотна певица в дискотека, която е фул от млади хора! Алисия е невероятна както винаги, стилна, готина и най-важното - усмихната!!! Идиоти завистливи...

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Божеееее,това пеене ли е,не вярвам ,че още има хора,които да плащат за да чуят Това (не знам и аз как да го нарека )!

Коментирай

хохохохох

преди 7 години

Има, има. Гледай клипчетата от дискотеките, за да видиш, че всички до една са пълни. Алисия пее чудесно. Музиката по дискотеките е прекалено силна, ти какво искаш да пее умерено и никой да не я чува ли? Ти знаеш ли какво е да пееш и гласа ти да е в хармония с музиката? Що се обаждаш изобщо?

Коментирай

Кой нормален вижда гиоли гърди и зърна?

преди 7 години

Ако нямаше клип можеше и да заблудите някой в тази нелепа ситуация, която Алисия никога не би допуснала, защото е под нивото й! Но да качите клип, на който нищо не се вижда и да твърдите обратното е ужасно тъпо! Вие да нямате някакво трето око? Алисия едно време снима в еротично списание и дори там не си показа гърдите, вие чакате да го направи другаде.

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Ами като е толкова голяма певица що не направи едно концертче с билети в някоя заличка,макар и малка?Турненце?Да попее на Живо някъде,с оркестърче?Буфосинхронадата и дори е смешна и не случайно и викат Йосма!За толкова години не се научи дори да грачи приятно-добре ,че напредна звукозаписната техника!Алисия е една от Непеещите Певици-срамно,но факт!

Коментирай

Валерко

преди 7 години

Стига сте се чудили как непрестанно да ни напомняте за тази амортизирана бабичка!!!! Няма какво да се мъчите да я вадите от нафталина, освен родата от Вакарел други желаещи да гледат дъртаняна НЯМА!!!!!!!!!

Коментирай

злобари

преди 7 години

Много сте злобни и ограничени! В този сайт 99% от "статиите" ви са негативни. Как може толкова злоба да се излива върху Алисия и не само? Натоварвате ме с глупости, Алисия е чудесен изпълнител, прави страшен купон. Доказват го пълните дискотеки и усмихнатите й почитатели. Личният й живот си е лично нейн, а вие само си излисляте разни "сензации", жалки сте. Бъдете малко по-позитивни и по-малко коруптирани, аман вече от тези поръчкови статии ... натоварвате хората!

Коментирай

злобари

преди 7 години

Нафталин??? Та тя е във пика на кариерата си, какъв нафталин, какви 5 лева???? Луди ли сте???

Коментирай

ZAYN

преди 7 години

В нафталита са такива като теб, които си запълват ежедневието с висене по клюкарски сайтове оплювайки хора, които притежават успеха и стандарта на живот, който искат! Алисия е на много високо ниво, а теб и погледа не ти стига до там. Една от най-оборотните певици, една от най-стилно облечените жени и една от малкото уважавани истински дами в обществото /в това число разбира се не влизат ограничени хейтъри-драскачи, те въобще не са критерий/. Дерзай въшко.

Коментирай

истина

преди 7 години

Пик-хахаха,отдавна лети надолу,все повече и скоро ще удари дъното,интересът към нея все още се крепи на личния и живот ,за съжаление,творчеството и е бозица-вкисната!

Коментирай

истина

преди 7 години

Стилът на Алисия -инфантилен,глуповат,нерядко ку....ски,мисли се за дама,но си е селянка-злобна и незадоволена!

Коментирай

Палячовци.

преди 7 години

Най-отличителния белег на ЗАВИСТЛИВИТЕ хора - виждат успеха на другите и не си го признават, дори нещо повече, опитват се да го омаловажават. Това с Алисия няма как да ви се получи, защото има много критерии, които са красноречиви за успеха на личността й като цяло. Когато говорите за неуспешни опити за пеене поне давайте по-адекватни примери, като например жената, която се изгаври със себе си с първата си и последна песен и сама се закопа!!! Пределно ясно ви е за кой става въпрос нали? Това е абсолютно достатъчно, за да се появи подигравателната ми усмивка към вас и да се усетите сами колко сте смешни с твърденията си.

Коментирай

До "Истина"

преди 7 години

Интересно ще ми е, колко имаш да почакаш докато твоето "скоро" дойде, хахахахахахахахахахахаххахахахахахахахаха.

Коментирай

Reality

преди 7 години

Друго си е да излезне табуретката Николета с късите крачоци и да изпее "О-О-О-О-О-О-ОБИЧААААААМ ГУШНАТА ДО ТЕБЕ ДА ЗАСПЯ-Я-Я-Я-Я" или "ТОВА СИ ТИ....." шепнешком както в песента, леле толкова романтично ми става, сърцето ми се свива. Само чакаме технологиите малко да напреднат и да създадат фотошоп на живо, че като излезне и горе долу ориентировъчно да се ознаваме и да започнем да правим елементарна разлика между Николета и едно от седемте джуджета на Снежанка.

Коментирай

Валерко

преди 7 години

Хахахахаа Виждам,че родата от Вакарел яко се включва хахахахаа ама то се очакваше,все пак трябва да си заслужат дажбичката за месеца!!!! Те за това скачат толкова като чуят ,че бабата е в нафталина,защото знаят,че идва края на лекия им животец и после вместо киснене в нета ги чака прекопаване на вакарелските ниви :D :D :D :D Ex тези хора за някой друг лев подаяние от бабинка се усмърдяха целите на нафталин!!!!

Коментирай

Blow

преди 7 години

Ти, коя беше, че да определяш за каква се мисли Алисия????? :D:D:D:D:D:D За каквато и да се мисли, ДА БЪДЕШ ДАМА се определя по това как се държиш, а не за каква се мислиш. Други хора се мислят и се самопровъзгласяват за дами и го напомнят на всяка снимка и статус, Алисия не е от тях, изкарай си главата от лайната, в които си я набутала и започни да мислиш и разсъждаваш реално, че ЗАСЕГА връзката ти с реалността е COMPLITELY LOST. Научи значнието също на думата ИНФАНТИЛЕН, а за ГЛУПОВАТИ хора, не можеш да говориш преди да си прочетеш коментара отново и да осъзнаеш, че визираш единствено себе си! Алисия е всепизната модна икона за 2014, а ти си призната анонимна мишка!

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

хахахах "табуретка" ЕВАЛА :D то нали краката й бяха сгъваем селфи стик хаха цирк

Коментирай

Komentarite sa pari xaxaxa

преди 7 години

Alooo vakarelciiii, na vas Asyna na komentar li vi plashta che taka se napavate..... axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa predstavqm si ot tova zversko napavane na 3 choveka pod vseki komentar kakva vonq na nasrano se nosi ot vas xaxaxaxaxaxaxa

Коментирай

Varlina 1.50

преди 7 години

Sled kato Nikoleta pri visochina 1.68 e tabyretka.... to alisiq s neinite 1.50 mai si e chist MIKROB... spored vashite kriterii :)) :D

Коментирай

Ko?

преди 7 години

Николета? 168 см?Смях в залата. Ако има 160 ще е чудо. Не знам от къде ви е информацията, ама сменете източника (или дълъра)!!!!

Коментирай

Xaxaxa

преди 7 години

Aide ne izmestvaite akcenta ot mikroba asq i neinite 1.50 xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Коментирай

:*

преди 7 години

Точно така Алисия е АКЦЕНТА винаги! И повярвай ми, ами имаше капка мозък в главата щеше да предпочетеш да си 1.50см но СЪРАЗМЕРНА, МАЛКА И ФИННА ЖЕНА, каквато е Алисия и каквато я виждаме на снимки, а някои от нас и на живо, отколкото 159см. голяма глава с къси крака, каквато е Николета само в Инстаграм! Няма една папарашка снимка, на която да е с "краката от Инстаграм". Всички снимки на които я е снимал някой друг са плачевни, тя затова има комплекси и се обработва предварително по няколко пъти НИКОЛЕТА СЕЛФИ СТИКА

Коментирай

...

преди 7 години

Искаш да кажеш "Фенове", не Вакарелци. Алисия и отзад Вакарел да иде класата винаги е била с нея и винаги ще бъде, докато в Караджово филма е много тъжен.

Коментирай

АЛИСИЯ КРАЛИЦА!

преди 7 години

"Валерко" ясно виждаме кой скача, хаха празна тикво, отговаряш на всеки коментар и бръщолевиш тъпотии. Вие феновете на Николета свирката (както я наричаха в училище) яко изпъквате с простития и по това си приличате, че от години разтягате едни и същи локуми - вакарел, баби, лели и известните простотии. И хайде пропусни темата за дажбичките, щото ГЛАВНИЯ СПОНСОР на тоя мизерен сайт за негативни новини срещу всеки въображаем противник на Николета Свирката, е самата тя. Егати мизерниците, егати ниското ниво

Коментирай

ha

преди 7 години

Е Алисия какво като е нисичка.. за нея не е проблем, защото е певица. А онова другото се има за модел - б*си модела, 160.. :D :D :D ахахах

Коментирай

34

преди 7 години

Хайде пак с Николета! Абе ненормалници! Четете статията поне преди да коментирате. Поне заглавието най-малкото! ТОВА Е АЛИСИЯ! Не Николета! Бягайте да бълнувате и да си чикиджийствате за вашата любимка другаде. То пък бива-бива обсебеност, ама вашето вече и на медикаментозно лечение сигурно не подлежи.

Коментирай

Валерко

преди 7 години

Леко родата насрахте се от напъни, асуна по млада няма как да стане,за красива да не говориме.... то 90 пластики не успяха да я очовечат пък вие се пънете тука.... Спокойно всички знаем,че бабичката ви дава подаяния за коментари,не събрахте ли достатъчно да "дойдете на Софията за една плаза" ХАХАХАХАХАХАХА Само не знам,кой от двамата братя се слага толкова на бабиета........ шофьорчето или другия, с който са баджанаци :D :D :D :D :D

Коментирай

Xaxaxa

преди 7 години

Ei tiq vakarelci mnogo gladni beee!!! Abe murzeli do koga shte visite na vrata na baba,vmesto da si napravi 100-ta operaciq na kluna tq trqbva da vi hrani.... Zasramete se!

Коментирай

Ivo

преди 7 години

Taka e!! Alisiq dokato beshe vav Vakarel nai veche otzad q znaeha...to otpred beshe tolkova strashna che ne sme iskali da se obrashta!!!!

Коментирай

:D :D :D

преди 7 години

Това Викиту Бекъм бг ли е :D :D :D. Бирмата защо така се срамува от тази толкова "класна" дама. Добре, че бяха парите на знайни и незнайни господа, че да заприлича на нещо, иначе беше най-дрипавата чалгаджийка. Като се сетя за оная снимка, на която братята й я държат, с потничето и дънковата поличка от Илиенци хем ми се гади, хем ми е смешно, хем ми става жал. След това започнаха да се изреждат върху нея Пехливанови, Гущерови и много други, абе "класна" жена, какво друго можем да кажем :D :D :D

Коментирай

Ай

преди 7 години

Лудата пак е избягала от психиатрията и се вихри тук.

Коментирай

СОНЯ

преди 7 години

Банда смешници, събрали се да обсъждат Алисия.. Тя е РАЗКОШНА, а вие сте просто една шайка неуспели, тъпи селяндури

Коментирай

гаф ама не

преди 7 години

Гаф, ако е имало той си е гаф. И затова се нарича - ГАФ“ Но такъв е нямало. Изсмукани от пръсти глупави съчинения. Някои се разхождат голи но стоп и в ефир дори, като Николета, но СЕМ си затваря очите пред тази пошлост и разврат. А, този сайт тук, даже го намира за секси, красиво и стилно. Е, лижете дъртата и миризлива слива на Минета за някоя платена статия, това ще ви остане.

Коментирай

Боже това тъпото не излиза из този сайт

преди 7 години

Боже, тази подвизава но стоп в този сайт разпоретина и курволяк нещастен. от години кисне в този сайт. Аз сега влизам след една година тук и тя пак тук и пак същия репертоар - Асуна, бабичка, Пехливанов. Е, няма такъв болен мозък, да живееш живота на Алисия. Просто няма! Жалка отрепка ! Това не е добре с мозъка изобщо! Боли я шапката Алисия за твоето мнение бабке грозна и тъпа. Ти и пенсия няма да вземеш от този сайт, така ще кяфаш като патка тук.. ха ха ха ааа

Коментирай

Xaxaxa

преди 7 години

Badjanak ti li si xaxaxaxaxaxaxa Qvno pak si prenebregnat,i dokato se yprajnqvat vurhy badjanachkata ti reshi da drasnesh nekoi red! :D :D :D :D :D Vmesto tova vzemi nqkoe bukvarche,che negramotnosta ti e jalka!!! Verno e che ste ot romski proizhod i ychite samo do 4 klas,ama pred hora se izkazvash vse pak ygramoti se malkoo xaxaxaxaxa I kolkoto da se machish da izkarash ,che samo 1 chovek mrazi vakarelskata babichka nqma da ti se polychi badjanakoo, na vsichki e qsno che 2-3ma ot rodata visite tyka po cql den v jalki opiti da q izkarte haresvana.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.