ГАФ: Венета Харизанова се изложи! Вижте как прекали с Фотошопа! Ето кой я издаде, че си е издължила краката (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/gaf-veneta-harizanova-se-izloji-vijte-kak-prekali-s-fotoshopa-eto-koi-ia-izdade-che-si-e-izdaljila-krakata HotArena.net
ГАФ: Венета Харизанова се изложи! Вижте как прекали с Фотошопа! Ето кой я издаде, че си е издължила краката (Подробности)

Нещо много разочароващо научихме за Венета Харизанова – оказа се, че и тя е от свръхсуетните популярни дами, които страдат от абсурдни комплекси и ги прикриват като обработват снимките си в мрежата така, че изобщо да не отговарят на действителността, узна HotArena.

 

Тези дни бяха разпространени папарашки снимки на някогашната Мис и противно на гледката в Интернет – изгладено лице и гладка кожа, Вени се оказа сбръчкана, с буцести релефи по „фасадата“ и огромни подпухнали торбички под очите.

 

За капак фен на HotArena ни изпрати и две снимки, които на пръв поглед представляват един и същи кадър. Фотото е заснето на откриването на магазина на Ники Михайлов Diesel в един от столичните молове. Едната снимка, на която изглежда по-дългокрака и издължена, е качена в профила на Харизанова, а другата – истинската и нормалната – в този на вратаря. Разликата между двете е видима.

 

Като цяло не доумяваме защо е нужно Венета да се излага по този начин и да издължава снимките си – и без това е слаба и не се вижда нито един кусур в краката й на действителния кадър.

10 Коментара

Veni

преди 6 години

taq nali se chukashe s Stalone kato idvashe..da snima filmi i si q vikaha v Grand Hotel Sofia i si q vurtqha vsichki!! otzad otpred....gang bang!! SEGA ODYRTEHA VSICHKITE I SE 4UDQT KAKVI PUNTI DA NAPRAVQT,ZA DA SA FRESH I DA ISKAT DA GI EBAT!! JRIZA SI E TQ OT VREME ONO!!

Коментирай

Х

преди 6 години

Венета е психично болна, само че не знам защо не казвате, че и на Николета късите крака са издължени навсякъде.

Коментирай

...

преди 6 години

Която и снимка да погледнеш, все си е хубава жена .... много жени мечтаят да изглеждат така!

Коментирай

NuBoyana

преди 6 години

На живо тая е ебати крокодила. Кой ли клетник си ляга с такива, питам аз......

Коментирай

G

преди 6 години

Оф всички си обработват снимките това е ясно.

Коментирай

da

преди 6 години

то да обработиш нещо цвят , пъпка , бръчка, ама цели тела нереални :D идва в повече

Коментирай

о

преди 6 години

Първо - за такова елементарно нещо не ти трябва никакъв фотошоп, а си става с обикновена програма PAINT, която я има всеки windows. Второ - трудно това може да се нарече измама, защото по принцип снимките скъсяват краката на всички. Много трудно може да се нацели ъгъл, който да представя реалната дължина на краката - по принцип или ги удължава или най-често ги скъсява. Така че съм много по-склонна да вярвам, че макар тя не си е "удължила" краката, но по-скоро е оправила снимката, за да съответва повече на реалността. Всеки, който си е правил снимки, знае колко много се скъсяват краката на снимка. Всъщност на профила в нейната снимка всичко изглежда много по-реално и много по-пропорционално. Най-вероятно на живо си изглежда точно така, тъй че тук не виждам измама. Измама е да се правиш по-слаб, да си триеш бръчки, да се издуваш тук и там или да се орязваш тук и там.

Коментирай

Ani

преди 6 години

До о: интересно тогава, защо на Дидо краката са еднакви...

Коментирай

в

преди 6 години

Еднакви с кого? Ти си го виждала на живо ли? На мен ми се струват малко късички неговите, а мъжете имат дълги крака по принцип, особено високите. Но тя защо ще оправя неговите. Оправила си е своите, нормално.

Коментирай

Ау, не думай! Блестиш с мозък!

преди 6 години

На двете снимки са му еднакви краката!Как така "с кого"???? Ти да не би да си естествена блондинка, или просто се правиш на тъпа??? Интересно защо Дидо не си е "оправил" краката??? Къси били хахахахаха:))))))) Венета си е издължила доста крачетата тук и си личи! Недей да се правиш на интересна, не ти се получава! Другият път Венетка Минетка а.к.а Булдога да не пропуска да корегира и краката на другите хора на снимката, за да не изпада в подобни гротескни ситуации!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.