Гайдар стана любимец във Фермата

2193
16 Септември 2015, 12:04Гайдар стана любимец на зрители и участници във Фермата. Това е 50-годишния Райчо Узунов, който разплака дори Мартин Карбовски още с първата си поява в ефир, видя HotArena.

Участникът спечели сърцата на всички, влизайки с гайда в шоуто. Той признава, че е в предаването, за да покаже на хората пред малкия екран, че животът не е само скъпи коли и вещи, а има много по-ценни и важни неща.

Признанието му, че иска дъщеря му да се опази за брака трогна мнозина. „Аз съм един обикновен човек от доброто старо време. „Фермата“ е предаване за хора от моята черга. Искам да се разбере, че животът има и друга страна и не се срамувам да кажа своя корен“ с тези думи Узунов се сдоби с най-много последователи, пише „България днес“.

В социалните мрежи и форумите той е нарочен за победител, а също е и любимец на публиката. „Райчо на точното място, в точния формат. България се нуждае от такива примери за подрастващите разглезени хлапета.

Той е достоен за наградата“, коментират потребителите в мрежата, допълвайки, че им е омръзнало да гледат алчни силиконки или деца на известни родители.

Узунов безспорно е един от най-сигурните финалисти в предаването и претендент за голямата награда. Приятелите му споделят, че наградата от 100 000 лева далеч не е мотивът, с който се е записал да участва, нито му е приоритетна.

Негови познати разкриват, че парите не са фактор в живота на строителя от Елхово. В същото време до голяма степен ще допринесат за сигурността на семейството му.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени