Гала: Да имам грях към бившата на Стефан? Глупости! (Още много емоционални разкрития, лично от водещата)

3625
04 Февруари 2014, 10:47


„Давам си сметка, че има няколко истини за всичко. Тази на бившата жена на Стефан със сигурност е по-различна от моята. Мога да кажа, че нашата любов не е причина за тяхната раздяла“, разказва Гала в една от най-емоционалните си изповеди досега, видя HotArena.net.

 

Водещата в „На кафе“ открехва завесата на отношенията си със Стефан и бившата му жена, която остро я бе нападнала преди години.

 

На въпроса има ли грях към бившата съпруга на Стефан, която той остави след година брак и дете, Гала отговаря отрицателно. „Грях не мога да кажа, че имам. Мъчно ми е – това е било в труден период за нея, дъщеря им е била бебе“, спомня си с чиста съвест водещата.

 

Но добавя, че добре знае подробности около отношенията на Стефан с жена му, както и причината да се разделят.

 

„Защо никой не попита него?! Аз знам на какво съм била свидетел, и то месеци преди да се съберем със Стефан. Чувала съм страшни неща! Нека той да каже имам ли аз вина за раздялата им“, разпалва се Гала.

 

Тя не крие, че тази история е като черно петно върху нея и би искала медиите да престанат да пишат за това.

 

Днес Гала има прекрасни отношенията с дъщерята на Стефан, тя всяка седмица им идва на гости. Същото не може да каже за бившия си мъж Константин, с когото много рядко се чуват и не са в особено добри отношения.

 

„Бих искала да се чуваме по-често, да излизаме на разходка заедно с дъщеря ни Мари. Това е добре за нея, тя е тийнейджър и има нужда от това“, пожелава си Гала пред "Love Style".

 

Все пак към днешна дата, когато „На кафе“ празнува 10 години, Гала се чувства щастлива със Стефан и Мари и си пожелава да води още дълги години предаването си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Крис
преди 4 години
-1
За една двойка трябват двама души,да останат заедно пак трябват двама души,за да се разделят също трябват двама души.Не оправдам жените,които се заиграват с обвързани и женени мъже,но понякога има истински чувства. Колкото до Гала............голяма мъжеядка я изкарвате,но едва ли е отвличала и държала насила при себе си и Константин и Стефан!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
М.А.
преди 4 години
-3
Много елементарни разсъждания,както и самата Гала.Нямала била грях, че любовника и си зарязал жената и бебето...И на първи си мъж пак е развалила семейството, и какво светица ще се изкара!? Ако не е Халваджиян да я лансират, отдавна всички щяха да забравят за нея. Абсолютно скучно предаване !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени