Гала и Джуджи сватове! Децата им - Мари и Косьо, са гаджета

12885
16 Юни 2016, 12:56


Гала и Деляна Маринова-Джуджи са на път да се сродят, след като от близо 4 месеца насам децата им официално са гаджета. Синът на бившата светска репортерка в предаването – Косьо, е приятелят на щерката на Гала – Мари, и младите упорито кроят планове за бъдещето и като нищо в най-скоро време известните блондинки да станат сватове, научи HotArena.

Че щерката на Гала е влюбена, стана ясно още през април, когато водещата на „На кафе“ обяви публично, че Мари окончателно се е отказала да учи в чужбина, тъй като е срещнала любовта. Изненадващо, но плевенчанката, известна с властния си родителски нрав, не се противопостави на решението на дъщеря си именно защото избраникът й е не кой да е, а синчето на Джуджи – 20-годишният Константин. Двамата се запознали покрай майките си и от детски и тийнейджърски игри стигнали до кревата.

„Косьо е много добро момче, израсъл е пред очите ми, мога да поверя Мари само на него“, откровена е Гала. Не е тайна, че съвсем доскоро блондинката не пускаше щерка си да излиза на дискотека, а всяка вечер в 9,00 я очакваше вкъщи.

Доказателство, че любовта между младите е силна, е и отказът на Мари да замине да следва в Италия именно заради Константин. Отрочето на Джуджи се изявява като музикант, лежейки изцяло на издръжката на богатите си родители. Мечтата му е да стане барабанист, заради което по цял ден той бие тъпана, а кариерното развитие щял да гони по-нататък в живота.

Близки до Косьо приятели обаче споделят, че като всеки музикант, особено барабанист, и той се изживявал като бунтар. Момчето редовно се запивало по купони, което надали ще се понрави на щерката на Гала. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени