Гала категорична: Забранила съм на Мари да забременява! (Вижте защо не иска внуци)

5116
04 Юни 2017, 15:00


Гала е сериозно притеснена напоследък, разбра HotArena.


Блондинката се опасява истински, че дъщеря й Мари в скоро време може да я направи баба. 20-годишното момиче от година и половина има връзка със сина на най-добрата й приятелка - Деляна Маринова – Джуджи, и заради него дори се отказа да следва в чужбина.


С Константин са толкова влюбени, че като нищо може да направят някоя беля. Предупредила съм Мари, че е още малка за семейство и деца. Изобщо да не си помисля да забременява!”, вайкала се Гала пред свои приятели.


Не е тайна, че чаровната щерка на водещата заряза възможност за престижно образование в чужбина само за да е близо до гаджето си. Мари не могла да понесе мисълта, че двамата ще бъдат далеч един от друг и била убедена, че разстоянието ще сложи край на връзката им. Затова вместо да учи връзки с обществеността в Италия, тя записала същата специалност, но в Софийския университет.


С приятелят й Константин били неразделни и дори планирали скоро да заживеят заедно.


Гала много харесвала сина на Джуджи за зет, но мисълта, че скоро може да дундурка внуци, просто я ужасявала. Тази година водещата навърши 50, ала никак не й се искало да влиза в ролята на баба. Тя се надявала щерка й да изчака поне още 7-8 години и категорично й забранила да забременява на този етап. „Гледай си образованието и кариерата. Недей да мислиш за глупости”, съветвала я Гала.


Тя дала благословията си на младите да живеят заедно, но ги предупредила да не мислят за по-сериозни неща, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
галка
Преди 1 година
0
тенеке гащи с ключ да й постави
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени