Гала към Зейнеб: Покажи, че можеш да направиш нещо и без да минеш през нечие легло!

5536
19 Март 2013, 16:00


 

„Много ми се искаше да покажеш в “Денсинг старс”, че можеш да постигнеш нещо и без да минеш през нечие легло.“. така водещата Гала успокои приятелката си Зейнеб след отпадането й от танцовия формат, разбра HotArena.net.


Репортерката на Гала сподели, че не съжалява за това, че е изгубила състезанието и е доволна, че е имала шанс да покаже таланта си. “Не можах да сбъдна напълно мечтата си. Но все пак усетих тръпката от танца.“, споделя тя.


„Единственото, за което съжалявам е, че не продължи тази фантастична атмосфера зад кулисите”, разказва репортерката. Тя е във възторг от останалите състезатели, а най-много се е сближила с Петко Димитров и Яна.


За Глория е излишно да говоря. Тя е невероятна”, възхитена е неуспялата танцьорка. Тя обясни лошата си подготовка именно с късния си старт.


„Истината е, че различните хора по различно време са си договорили отношенията с формата. Ние бяхме от тези, които започнахме по-късно да се подготвяме. Но не се оправдаваме, защото имаше и други като нас”, казва тя.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
desi
преди 5 години
0
grubo.tq pak gala kak q uspokoqva. Много ми се искаше да покажеш в “Денсинг старс”, че можеш да постигнеш нещо и без да минеш през нечие легло. dobre 4e ne e psiholojka.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени