Гала напуска Нова ТВ, преговаря за ново предаване с БТВ (Ето я причината, която предизвика гнева на водещата)

3955
01 Октомври 2015, 14:00


Пореден скандал е на път да избухне в Нова телевизия. След дълги години в ефира на медията, Гала е решила да се раздели с нея, а причината за раздора се оказва нейната близка приятелка Деляна Маринова – Джуджи, узна HotArena.

 

Пълничката блондинка неотдавна бе натирена изненадващо от предаването „На кафе” и оттогава Гала не е на себе си. Водещата не била съгласна с уволнението на Джуджи и обявила пред медийното ръководство, че ако дружката й напусне, тя също ще си тръгне. Според запознати, Гала вече преговаряла с Би Ти Ви за собствено предаване и обмисляла как да изтегли целия си екип там, пише „Уикенд“.

 

Това, което стана с Джуджи, е безобразие! Уволнението й беше шок за екипа. Поставиха ни в ужасна ситуация и не ни дадоха полезен ход. Най-лошото е, че хората си помислиха, че аз стоя в дъното на отстраняването й. На карта бе поставено дългогодишното ни приятелство”, възмутена е Гала.

 

Говори се, че причината за уволнението на Джуджи всъщност не е разправия с Гала, а стара вражда с главния оперативен директор на Нова телевизия – Вики Политова. Навремето настоящата шефка на медията всъщност била подчинена на Деляна Маринова, която я подлагана на системен тормоз. В продължение на години атрактивната участничка в „Като две капки вода” заемаше длъжността лична асистентка на бившия бос на „М тел” Владимир Грашнов.

 

Тя неведнъж се е хвалила, че двамата поддържали изключително близки приятелски отношения и се е разпореждала като шефка във фирмата му. Джуджи юркала всички служители, които стояли по-ниско от нея в корпоративната йерархия, а сред тях била и Вики Политова. Тя тепърва започвала да гради кариерата си и била изключително потисната от властното отношения на закръглената блондинка.

 

Ето, че след толкова години - близо 20, настоящата директорка на Нова телевизия е намерила начин да отмъсти на някогашната си неприятелка. Преди започването на новия телевизионен сезон Политова обявила, че бюджетът на медията е ограничен и се налагат някои съкращения. Разбира се, най-напред в полезрението й попаднало предаването „На кафе” и по-специално – съводещата Джуджи. Според Политова рубриката на Деляна била безсмислена и ефирното време спокойно можело да мине и без нея. Маринова моментално била натирена от телевизията и дори самата Гала не успяла да предотврати уволнението й.

 

Противно на слуховете, че водещата е изгонила най-добрата си приятелка, тя дори се застъпила за нея. Разгневената блондинка отсякла, че Джуджи е важна част от екипа, но така и не успяла да склони ръководството на компромис.

 

Следва да видим дали Гала ще спази заканата си - да напусне Нова.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 2 години
-3
То може и без простотиите на Гала да минава денят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 2 години
-3
Появата на Джуджи за пет минути на екран сигурно струва скъпо.А клюките са изтъркани и са навсякъде в интернет. Наистина предаването може да мине без нея. Дълбоко се съмнявам обаче дали тази жена -Деляна изобщо може нещо да работи, така че сега ще е голяма мъка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
2 ужаса
преди 2 години
-2
......ами всичко на тоя свят, рано или късно се връща! Така че, Джуджи си е получила "дължимото"!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени