Гала напуска НОВА?! Водещата не издържа на напрежението!

3943
07 Декември 2013, 16:43


Водещата на „На кафе“ се чувства виновна, затова, че цял живот работи и не е успяла да обърне достъчно внимание на дъщеря си. Дори и през нощта тя сънува кошмари, свързани с работата и вече неиздържа на това напрежение, разбра HotArena.net.

 

Любимката на скучаещите сутрин домакини от години сънува един и същи кошмар – как закъснява за работа, а ко-водещата Джуджи се черви пред камерите в обяснения защо я няма главната героиня във филма.

 

„Подложена съм на убийствено натоварване. Не са много водещите в България, които трябва да се появяват всеки делничен ден на екран. Слави Трифонов е в това положение и той също често е признавал какво му костват всичките тези усилия.

 

Всяка сутрин от понеделник до петък се прекръствам непосредствено преди началото и след това се хвърлям с главата надолу. Чувствам се буквално изсмукана. Целият ми живот е  работа и само работа. Дори когато заспя, сънувам глупости, свързани с телевизията. Чудя се докога мога да издържа”,  оплакала се блондинката пред свои близки, пише в. „Уикенд“.

 

В празничните дни Гала също работи. Вече било тотално затруднение кой да си покани за гост, тъй като наприер такива като Коцето, участват в предаването за десети път тази година.

 

Била е внесла предложение да има кастинг за още едно лице, с което да се редуват през седмица. Така щяло да бъде по-раздвижено, а и новият кадър щял да внесе нови по-атрактивни идеи.

 

Продуцентите й обаче не се съгласили и ето - Галина е в ефир всеки Божи ден!

 

Всичките й съпрузи не били достатъчно финансово обезпечени и затова се налагало русокосата мадама да полага този къртовски труд.

 

Като цяло от професията си най-много съжалява, затова, че не е могла да обърне необходимото внимание на дъщеря си Мари.

 

Дали Гала ще продължи да води „На кафе“ – предстои да разберем, но едно е сигурно – тя е любимо лице от години насам на много къщовници и никой няма да я пусне току така. А и мнозина не биха си представили предаването без нея.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
0
zlobni i pak zlobni stiga ve4e ne be6e lo6o predavaneto i
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eva
преди 4 години
0
Няма да ни липсва, защото не я гледаме.Време и е да се разкара.Все едно и също, а този коцето...драйфа ни се само, като му чуем името.По-скоро могат да я свалят от екран, отколкото тя да си тръгне. Такива,,ценни " кадри, като нея с лопата да ги ринеш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 4 години
0
След като поразреди значително появата на докторката дето лекуваше всичко с някакви соли, предаването стана много по-приятно.Но като цяло е блудкаво доста, спасява го това, че тя е много добра водеща.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бояна
преди 4 години
0
Не са малко тези, които не пускат сутрин Нова телевизия, защото им омръзна Гала с нейните гадателки, поучителни лекарски съвети, чалгари. Така, че нека продуцентите й да й уважат искането за дългосрочна или вечна почивка от предаването.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени