Гала проплака, разбили ѝ сърцето още на 19 години

3135
20 Декември 2015, 11:00


Гала си призна, че е понесла първия тежък удар на любовта още на крехка възраст - само на 19, научи HotArena.


Това сподели водещата в свое интервю, в което подчерта, че счита дъщеря си Мари за миротворец и добър приятел. Гала дори призна, че дъщеря ѝ е не просто нейна дружка, но човек, с който споделя всички радости и неволи.


„От много отдавна нямам тайни от нея. Разбрала съм, че тя е човекът с по-верните решения по отношение на връзки и ситуации. За съжаление, е наследила моята неувереност. Искам да я предпазя от всичко, имам чувството, че отвсякъде я дебнат опасности. Страхлива и притеснена майка съм. Въпреки това не й налагам ограничения и забрани. Тя пък е дете, което не иска прекалено много”, споделя Гала.


Водещата много се притеснявала за Мари и все се стараела да я предпази от задължителните разочарования в живота, макар да съзнавала, че опитите ѝ са напразни. Все пак с гордост признава, че е успяла да я научи да прощава по-лесно, да не таи злоба в себе си и да прави компромиси, за да може да преминава по-лесно през трудностите, пише "Уикенд".


„Мечтая си да не разбият сърцето ѝ така, както се случи с мен някъде на нейните години, Мари е на 19. Но знам, че това е част от порастването и съзряването ѝ, урок, който е неизбежен. Иска ми се да я предпазя, но зная, че не е здравословно”, казва Гала. 


Мари е сбъдната мечта за водещата. Тя искала дъщеря още от дете, а някъде в седми клас решила и как ще я кръсти. Името избрала след като прочела книжката „Моята малка приятелка”, в която героинята се казвала именно Мари. „Майка ми е Маргарита и още тогава си помислих, че дъщеря ми хем на мама ще я кръстя, хем на Мари, приказната героиня”, разяснява Гала. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени