Гала проплака след раздялата със Стефан: Ще бъда самотна старица

3419
19 Януари 2016, 14:00


Гала се опитва да отрича проблемите във връзката с дългогодишния си приятел Стефан Николов, но не е достатъчно ловка за тази цел, видя HotArena.

Водещата на „На кафе“ напоследък все по-често се изпуска, че не всичко в личния й живот е наред. Без да иска, тя в прав текст каза, че е на път да се превърне в самотна старица, която разговаря само със своите котки, пише "Всеки ден". 

„Трябва да намеря приятелка на котарака си“, сподели Гала в предаването си съвсем наскоро. След като й бе предложено да осинови котенце, отсече: „Ще вземе да осиновя не едно, а 15 и ще се превърна в самотната старица с котките“.

С това даде ясно да се разбере, че ако Стефан все още не я е изоставил окончателно, със сигурност е на път да го направи. Както „Всеки ден“ първи писа, връзката на водещата е пред разпад. Тя продължи цели 10 години, но в последно време Стефан кръшкал с млади момичета, без дори да се крие. Единственото, което в момента дава сили на Гала, е нейната дъщеря Мари, както и работата й в „На кафе“, която винаги е била нейна опорна точка. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
знаещ
преди 2 години
-2
Старостта не прощава на никого най малко на тая простакеса дето се мисли за неземна красавица. Критическата я гони доста отдавна така ,че младока правилно се е ориентирал към по-свежа плът.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
7777
преди 2 години
-8
Нека плаче и се мъчи да види хубаво ли е да се развалят чужди семейства както тя прави преди години .Тя е обречена на самота.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azz
преди 2 години
-2
Гала е абсолютно реализирала се в професията си жена, която е възпитала прекрасно пораснало момиче! Желая й късмет и мъж, с когото ще се събужда щастлива и ще си пие кафето в най-прекрасните кътчета на земята! Ако е писано този мъж да е Стефан - ок, но ако не е писано да е той, то да бъде сигурна, че Господ ще й се "усмихне" отново!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени