Гала простила изневярата на Стефан, отново са заедно

2157
10 Януари 2016, 12:00


На Гала й писна да я разделят със Стефан, който е с 11 години по-малък от нея, дочу HotArena. 

Чашата явно вече преля, защото в сряда сутринта вечно усмихнатата блондинка обяви в ефира на предаването си „На кафе”, че с любимия й са си все още заедно. Водещата, която по принцип избягва да говори за личния си живот, се принуди да направи изключение след като от седмици насам в пресата се нищи предполагаемата й драма.

А Гала е категорична, че такава въобще няма.
Стефан отишъл при бившата си, отишъл при 23-годишна… Спокойно! При мен е все още!”, заяви с усмивка Гала, а после взе да разсъждава, че клюката вероятно е резултат от объркване: „Аз съм била тази, те са се объркали… Снимка на някаква с ей такива устни, викам си: Чак така, не съм аз!”. 

Откъде се е появил новият слух за раздяла на двамата не е много ясно, но Гала е подчертава, че със Стефан са все така влюбени и щастливи. Водещата е по-голяма от него с 11 години.

Според запознати обаче в писанията има огромна доза истина. „Уикенд” научи, че половинката на тв водещата наистина е имал мимолетна афера със засукана блондинка. Той обаче бързо се върнал при Гала преди празниците и даже й се извинил за провинението, закупувайки билети за бъдеща екскурзия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени