Гала с рекордна заплата в Нова тв! Няма да повярвате на космическата сума! (Вижте)

https://hotarena.net/az-jenata/gala-s-rekordna-zaplata-v-nova-tv-niama-da-poviarvate-na-kosmicheskata-suma HotArena.net
Гала с рекордна заплата в Нова тв! Няма да повярвате на космическата сума! (Вижте)

Рекордна заплата взима Гала в Нова тв, научи HotArena.

 

Сумата е толкова голяма, че водещата на „На кафе“ конкурира дори банкерите в страната.

 

Бившето момиче на късмета от супершоу „Невада“ се е договорила за доста апетитна сума – цели 20 бона на месец, или приблизително по 5 хиляди на седмица, тъй като води ежедневно жив ефир, пише Всеки ден.

 

Гала коли и беси в Нова тв отдавна. Това пролича най-ясно преди малко повече от седмица, когато лъсна как безжалостно е уволнила дори близката си приятелка и съратничка в предаването Джуджи.

 

Тя бе разкарана от „На кафе“ заради скарване с Гала, която на мига е накарала шефовете на медията да освободят Диляна Маринова. Нашите източници разказват, че Джуджи вдигнала данданията именно след като е разбрала каква е заплатата на Гала.

 

Не е тайна за никого, че Галя Пенева, както е истинското име на водещата, редовно си урежда бартери с компании за козметика, екзотични пътешествия, маркови дрехи и посещения при различни специалисти. „Срещу рекламата в предаването й тя може да използва услугите им напълно безплатно“, разкриват запознати. Това означава, че основната част от заплатата й отива в сметка, от която ще харчи на старини.

 

Малко след Гала в стълбицата на високите възнаграждения се нарежда Ани Салич, която се разписва срещу 15 хиляди. Толкова прибират и водещите на „Комбина“ Лора и Галя, а както стана ясно миналата седмица, докарват си и допълнително благодарение на фондация „Америка за България“.

 

Въпросната организация е платила 100 бона на тв дуета само за 6 репортажа. След Лора и Галя пък се нарежда Ани Цолова, която след трансфера си от Би Ти Ви също прибираше 15 000, но от есента сумата е леко намалена. 

 

Най-онеправдан бил Виктор Николаев. Той работи всяка сутрин от ранни зори срещу скромната на фона на колежките си сума от 7 бона

 

4 Коментара

666

преди 8 години

Syper dama e Gala rasko6en MILF me4ta za vseki a i s kinti ox mane sladka Gala gledam te sytrin i mi e....xubavo:))

Коментирай

тъпаци!

преди 8 години

Бившето момиче на късмета е със завършен СУ. Климент Охридски" българска филология за разлика от вас неграмотните " журналисти" незнайно къде завършили и останали такива. Винаги трябва да наблегнете на някоя част от живота на човека, която може би не е най-успешната, но за Гала се оказа успешен трамплин. Няма друга такава водеща задържала се толкова години на екран и няма да има в скоро време. А, вие ще си останете тук дребните драскачи на дребно и евтино в тъпите си сайтчета.

Коментирай

Мона Лида

преди 8 години

С тази статия озлобявате бедните тънещи в мизерия българи. Срамота

Коментирай

Жоро

преди 8 години

Гала не е завършила Българска филология,а Педагогика и доколкото знам,не в Софийския,а в Търновския университет. Пък ти недей се пали толкова, защото живеем в България и извън София хората работят като роби за 200-300 лв. Но щом има кой да й ги дава, 'що да не ги вземе.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.