Гала се плаши от старостта (Започна да се бои, че й личи разликата със Стефан)

2271
15 Март 2015, 17:30


Водещата Гала има един единствен страх – да не изглежда стара, научи HotArena!

 

Звездата на предаването „На кафе” се подлага на всякакви процедури, за да заличи следите на времето от лицето си и нищо да не издаде, че е много по-възрастна от гаджето си Стефан. Двамата са заедно вече 9 години, а разликата им повече от десетилетие в полза на телевизионерката. Затова и тя дава мило и драго никога да не изглежда като майка на младия си любовник, пише „Уикенд“.

 

„До връзката си със Стефан не съм излизала с по-млад мъж. Когато започна всичко, си мислех, че ще се чувствам много по-добре с човек на моите години или по-възрастен. Постоянно в главата ми се въртеше мисълта, дали разликата във възрастта ни личи”, издава притесненията от годините си Гала.

 

Водещата в действителност крила любимия си от обществото близо 2 години, защото се страхувала, че нейните набори ще й се подиграват. Самата тя не разбирала как може да е толкова силно привлечена от толкова по-млад мъж. Когато Гала за пръв път осъзнала, че с бизнесмен ги свързва нещо повече от флирт, тя била на 39, а Стефан тъкмо навършил 28.

 

„Той е човекът, с когото искам да остарея. Макар че аз ще остарея по-бързо от него”, уж на шега подхвърля пред приятелките си телевизионерката, когато говори за отношенията си със Стефан. И сещайки се за това, че времето неумолимо променя тялото и визията й, веднага поглежда към поредната козметична интервенция, с която да се почувства толкова привлекателна, колкото на младини.

 

За да улесни любимата си обаче, от няколко години приятеля й Стефан също рязко е променил външността си. Все по-трудно някой може да каже, че младият мъж е под 40 години. Причината е, че бизнесменът е пуснал гъста брада във формата на катинарче, която го кара да изглежда като двойник на Филип Киркоров.

 

Единствената разлика е, че естрадният певец вече е доста прошарен, докато Стефан се радва на катранено черна коса. Нескопосаната му брада без съмнение му придава много по-зрял вид, но освен нея Стефан е занемарил и външността си, за да изглежда още по-зрял до любимата.

 

Вместо да се блъска във фитнес залата, за да е в перфектна форма, той предпочита да се съсредоточава само върху бизнеса си и печеленето на пари. Така почти не отделя време за спорт и движение, което се отразява пагубно върху фигурата му. Това му е докарало малко шкембенце, което се подава под дрехите му.

 

За Гала обаче новият вид на Стефан е много по-привлекателен и мъжествен. Ако се вярва на приказките на водещата, напълняването на приятеля й не е ефект от нейните кулинарни умения, а по-скоро от улегналия живот, който двамата водят. С новият си фасон обаче младият бизнесмен поне малко успява да подхожда на 49-годишната си любовница.

 

Преди време Гала се издаде, че един от комплексите й е свързан с възрастта на новия й мъж. Докато даваше интервю за собственото си предаване, блондинката отказа да отговори на един единствен въпрос – каква е разликата й със Стефан.

 

Притеснена от реакцията й Диана Любенова, която я разпитваше за романтичната й афера, реши да не рови надълбоко и премина на следващата тема. По-късно пък със съжаление водещата на „На кафе” сподели, че когато отношенията им със Стефан се задълбочили, се е притеснявала от това, че е по-голяма от бизнесмена.

 

Смущавали я реакциите на хората и предразсъдъците им. По късно се успокоила, че не са толкова различни и харесвали едни и същи филми, музика и книги.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени