Гала се подлага на спешна операция (Джуджи ще води вместо нея)

4932
23 Април 2014, 13:00


Ко-водещата Джуджи поема щафетата и става главно лице в „На кафе“. На Гала ще се наложи да отсъства известно време, тъй като се налага спешно да й извадят мъдрец. Интервенцията ще изкара русокоската от предаването поне за седмица, а може и повече, ако се наложи по-дълъг възстановителен период, научи HotArena.net.

 

Може да има и нежелани последствия от оперативната намеса – например лицето на Гала да се подуе до неузнаваемост. Стоматологът й не можел да е сигурен колко време ще отнеме възстановяването, така че се наложило да се търсят резервни варианти, пише в. „Всеки ден“.

 

Защо обаче Гала е решила да повери работата си точно на Джуджи е пълна загадка. Недоволни зрители вече напълниха форумите с коментари, че дебеланката не само че не става за водеща, ами направо трябва да я изхвърлят от телевизията. Светската репортерка се слави като едно от най-дразнещите лица в родния ефир.

 

„Толкова ли няма кой да води, че опряхте до тая”, написа гневна фенка на шоуто. Името на Деляна често се съчетава с квалификации като природно недоразумение, простовата клюкарка и други подобни. Джуджанка обаче здраво се е загнездила в Нова телевизия и освен в „На кафе” се бута и в останалите предавания, където изказва „компетентно” мнение по светски теми. 

 

След като Гала съобщи на вярната си помощница за операцията, Джуджи не знаеше какво да каже и предложи на водещата да вгради извадения зъб в годежния си пръстен, с което съвсем втрещи и екипа, и зрителите пред екрана. Русокоската обаче тепърва ще се развихри с бисерите, а Гала дълго време ще оправя поразиите в репутацията на шоуто си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени