Гала: Стефане, ти си моят спасител! (Водещата по-влюбена от всякога + разкрития как е тормозена от бившия си)

2844
06 Септември 2015, 14:47


За окупаторката на ефира Гала новият тв сезон започна с много сълзи и гняв. Водещата на женското предаване „На кафе” се върна от лятната си ваканция на Малдивите заредена с нови сили и настроение за работа, но усмивката ѝ бързо помръкна, узна HotArena

 

 

Неостаряващата блондинка изпаднала в безмълвен ужас, когато видяла новия декор на предаването, който според специалистите е издържан в стила „шаби шик”, а според нея е като в турски сериал. Той е дело на Кремена Халваджиян.

 


 “И тази дружба отиде на кино”, коментират превъзбудено служители на Нова. Гала хем е притеснена за замиращото си предаване, хем не може открито да се опълчи на жената на продуцента си.

 

  

Русата водеща се тресе от параноя, а животът ѝ е завладян от идеята за спасяване на дългото и доста скучно вече „На кафе”. Зрителите са свидетели на безбройните ѝ саможертви в ефир, някои от които са доста комични, а други – направо отчайващи.

 


Гала е фанатична не само в работата си, но и в личния си живот. Печели добре и има самочувствие на успяла и независима жена.

 

Тя явно иска близо 10-годишната ѝ връзка със Стефан да се развива по нейните правила и често попарва всичките му мераци за сватба, които той отдавна има.

 


„Стефан освободи Гала от оковите на робството към нейния бивш съпруг Константин. Ако не беше той, и досега тя сигурно щеше да живее с бащата на дъщеря си Мари”, коментират близки на русата телевизионерка. Тя е била подложена на тежък психически тормоз и са ѝ трябвали само няколко съобщения от Стефан, за да се реши на голямата промяна – развод.

 


Предишната злощастна връзка на тв звездата явно е причината тя да се радва на свободата си и да не иска отново обвързване, скрепено с халки и подписи. Гала обаче е успяла да пороби своя освободител и да му се качи на врата.

 


Водещата може да обича сегашната си независимост, но страда за това, че не е дарила Стефан с рожба. И двамата имат дъщери от предишните си бракове. Опитите за общо обаче все удряли на камък и затова водещата отново се е хвърлила надълбоко в кариерата си.

 

 

„Срам ме е, но не съм изпратила Мари за ръка на нито един първи учебен ден. Надявам се, че ще бъда до нея в още по-важни моменти от живота не една жена", признава Гала.

 

Снимка на Гала с бившия ѝ съпруг Константин - в галерията.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени