Гала вади кирливите ризи на Венета и Наталия

6604
02 Октомври 2011, 12:00


Гала се зае да рови най-пикантните подробности от интимния свят на свои колеги от ефира на предаването си "На кафе".

 
С нескрито удоволствие Гала обсъждаше как съпругът на Венета Райкова Тихомир е баджанак с рапъра затворник Ванко 1 и Татовия внук Тодор Славков.
 
 
След това се прехвърли на конкуренцията от Би Ти Ви и припомни на зрителите, че феята на любовта Наталия Симеонова е "сродила" завинаги бившия си мъж Денис Ризов и музиканта Стенли.
 
 
Свенливата до вчера Гала не пощади и любимците на публиката Рачков и Мария Игнатова, подчертавайки, че водещият се пада баджанак с бизнесмена Петко Димитров, с когото "Господарката на ефира” има син, но е разведена от години.
 
 
Разговорът през цялото време се въртеше около баджанаците в светското пространство – тема, която със сигурност е по-подходяща за страниците на жълтите издания, които самата водеща неведнъж е твърдяла, че ненавижда.
 
 
Както казва народът обаче, на чужд гръб и сто тояги са малко, така че щом не става въпрос за нея, Гала се превръща в изпечена клюкарка, пише "Всеки ден".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Николова
преди 6 години
0
Доскоро харесвах Гала. Но, Боже мой, какво им става на водещите? Защо си мислят, че с клюки и лиготии могат да печелят зрители? Като че ли всяка водеща има нужда от по-дълга почивка. През това време задължително трябва да изгледа предаванията си и да види колко е изпростяла и след това да продължи. Защо така, Гала?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хм
преди 6 години
0
Съвсем изпростя милата.Да беше се държала на ниво,щеше да е по-харесвана.Клюките са за простакесите,Гала.Умните и интелигентни жени оставят тези теми за жълтите предавания.Толкова ли екипът ти не може да измисли интелигентни теми,приятни за домакините.А ако екипът ти не може,ти с всичките си претенции не можеш ли да кажеш НЕ и да предложиш приятна тема?????????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
haripoter
преди 6 години
-1
Ако беше по естествена и натурална, както по времето на Невада, нямаше да има вид на травестит.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени