Галена, какво направи?! Показа миниатюрни гърди, намали ги с операция? (СНИМКИ)

7686
30 Септември 2013, 12:15


Редакторска плесница

 

Какво, по дяволите, се случва с гърдите на Галена?! Изпълнителката се появи на участие с поразително малък бюст, видя HotArena.net.

 

Драстичният спад в силиконовите гърди на фолк дивата не остана незабелязан и от феновете й в столичния клуб. Повечето от тях бяха категорични, че Галена е премахнала имплантите – няма друго обяснение за миниатюрната гръдна обиколка, която показа изпълнителката.

 

Опасен силикон

 

Ако е така, Галена със сигурност няма да е първата фолк дива у нас, премахнала силикона. Носеха се слухове за много нейни колежки, както и звезди от шоубизнеса, препатили си с фалшив, опасен силикон. Както знаете, след като медиите гръмнаха с новината за вредните френски импланти, десетки родни известни личности хукнаха към операционната зала да премахнат канцерогенния силикон.

 

Възможно е такъв да е и случаят с Галена, която обаче доста късно е предприела интервенцията по отстраняване.

 

Слабост-нерадост

 

Според други пък причината за смалилия се бюст на иначе едрогърдата изпълнителка се корени в драстичното й отслабване. „И тя като Преслава за отрицателно време стана вейка. Правят си експерименти двете със здравето си. И на Преслава така и намаля бюстът, като гледам и Галена се е запътила към анорексията“, клатеха глава столични клюкарки.

 

Зрителка измама

 

HotArena.net смята, че има и друга теза за гърдите на Галена. Възможно е притесненията на феновете да са неоснователни и плод на зрителна измама. Изпълнителката на „Много ми отиваш“ е облечена в доста впита рокля, която може би притиска гърдите на певицата й ги прави да изглеждат малки.


Каква е вашата версия? Гласувайте в анкетата!

 

М. Грозева

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Коко
преди 4 години
0
Moзъка и притиска роклята, а не гърдите...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени