Галена лъже, че е дизайнер

https://hotarena.net/az-jenata/galena-laje-che-e-dizainer HotArena.net
Галена лъже, че е дизайнер

Галена лъже, че е дизайнер и куп стилисти и модели всъщност работят за колекцията й G-spot. Изпълнителката от три години се изявява като моден стилист, но всъщност реалната заслуга е на дизайнерите й, научи HotArena.

Певицата едва ли би могла сама да сътвори и един модел, но пък разчита на най-добрите в бранша за тази цел–талантливи млади шивачи и моделиери, които срещу астрономическо заплащане продават креативния си труд на фолк певицата.


Сделката обаче е и за двете страни. Галена излезе от образа на чалгаджийка и се изявява като бизнесдама, която успешно продава марковите си колекции. А дизайнерите от своя страна са щастливи, тъй като получават прескъпо заплащане за труда си.


В модния бизнес Галена започна да пробива през 2013, когато представи една от първите колекции. Дрехите й обаче предизвикаха фурор, най-вече миналата и настоящата година, тъй като не спира да ги промотира винаги и навсякъде.

Моделите са предимно за млади дами, които имат вкус и дълбоки портфейли. Освен това изпълнителката лансира модните си колекции дни преди абитуриентските балове.

При това моделите са на достъпни цени–най-евтината струва 250 лева, а по-фамозните не излизат повече от 1000. Търновската царица обаче не разчита само на абитуриенти–с нейни модели се кичат още Глория, ДесиСлава, Анелия, Цветелина Янева, Преслава.

Въпреки това запознати коментират, че не е много редно Галена да си приписва незаслужени похвали, тъй като истината била по-различна. Певицата реално е собственик и рекламно лице на марката, но не генератор на идеи, пише \"Всеки ден\". 

Тази функция е поверена на младия македонски дизайнер Борче Ристовски и колегата му Добри Киряков, добил популярност като стилист в „Огледала“.

Двамата се грижат за моделите и аксесоарите, а шефката им одобрява проекта. Останалото е дело на млади шивачи, които прибират заслужени хонорари.

Финансовите им отношения удовлетворяват всички, тъй като Галена успешно рекламира моделите им навсякъде. Дизайнерите от своя страна печелят добри пари, а и не се налага да се бъркат излишно за реклама.

4 Коментара

преди 8 години

Галена я познавам от далечната 2005г, когато направи една песен с много голо и малко глас. Още тогава Пайнер казаха, че ще я правят ЗвИздЪ, не защото пее добре, а защото е дисциплинирана, точна и стига до крайности, а и не на последно място- портфейла на мъжа й. Тя не е умна, а просто хитра и зад гърба й стои добър мениджър с идеи, иначе сама трудно да измисли нещо, освен клипче във вана. Дрехите й не са новост или уникати, а европейска конфекция от минал сезон. И всеки посетил масовите марки в чужбина е виждал облеклата й за по 100- 130 евро. Не ка не ги възхваляваме тези двамата от Скопие и ТОЧНО Галена!!!

Коментирай

Oх майко,

преди 8 години

стилист е едно,моделиер -друго,а дизайнер-трето.Един щрих да драсне признатият дизайнер,и се приема за дизайн.

Коментирай

.

преди 8 години

А бе ей глупак! Всеки, който разбира от мода ще каже,че моделите им са уникални и са на световно ниво! Аман от прости хора като теб!

Коментирай

.

преди 8 години

Кога е казала,че е дизайнер?? Егати простите журналисти! Оправете си заглавието на статията, идиоти! Знаем, че Андрейка е платила за тази глупава и лъжлива статия!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.