Галена лапа 100 бона, пука се от участия, няма време да се види със семейството

https://hotarena.net/laifstail/galena-lapa-100-bona-puka-se-ot-uchastiia-niama-vreme-da-se-vidi-sas-semeistvoto HotArena.net
Галена лапа 100 бона, пука се от участия, няма време да се види със семейството
Въпреки че е женена за заможен мъж, който може да й подсигури каквото певицата си поиска, изпълнителката не спира да бачка като луда. Галена почти не пропуска вечер, в която да няма участие. Това, разбира се, и се отразява доста добре финансово. За миналия месец изпълнителката лапна 100 бона от хонорари, научи Hotarena.

Галена е сред най-високо платените изпълнителки. Хонорарът на певицата от Смядово е около 7000 лева на вечер. За да успее да припечели умопомрачителните 100 бона, Галена буквално не се спря. Тя кръстосва цяла България и почти не се прибира при семейството си. Певицата редува участия в София и провинцията и всеки ден е в различен град.

От това страда най-вече семейството на чаровната изпълнителка. Тя почти не може да види най-близките си хора - мъжът й Галин и двете им деца. Галена успява да зърне чедата си само в дните, когато няма участия през миналия месец. Певицата изобщо не се притеснява да оставя грижите на децата си на своя съпруг. Тя споделя, че Галин е баща мечта и няма трудности в отглеждането на малчуганите.

От своя страна половинката на певицата никога не я е спирал да ходи по участия. Въпреки че имат две деца, а грижата за това е сериозна, Галена не спира изявите по нощните заведения.  Певицата знае, че в момента е номер 1 и е на гребена на вълната. Тя е най-обичаната изпълнителка и събира най-много публика по дискотеките. Именно поради тази причина Галена не пропуска покана. Тя иска да се утвърди трайно като номер 1 и да направи всичко по силите си Преслава да остане в миманса.

Певицата се завърна от майчинство с гръм и трясък. През цялото лято тя не спря да бачка като луда и редуваше постоянно участия по морето и столицата. Сега, когато вече сезонът приключи, тя ще се отдаде на семейството си. Певицата отделя изключително много време на синовете си Александър и Стефан. Първият е на няколко месеца и често е разхождан с количката от изпълнителката. Стефан, който е на 7 години, пък с нетърпение очаква моментите, в които да си играе с майка си, пише \"България днес\".

След края на натоварения сезон Галена му отпуска малко края. Тя каза край на диетата, която стриктно спазваше, за да успее да влезе във форма след раждането на Александър. Певицата внимателно подбира какво слага в устата си дълго време. Режимът, който спазва, изрично й забраняваше да похапва сладко, но тя вече приключи с него и сега нагъва десерти, когато си поиска.

5 Коментара

Жалка-Парцалка

преди 6 години

Айде като "лапа" да вземе да се сети да си плати колелото на Крушкина а? Аман от чалга тарикати парадиращи с несметни богатства, а бягащи, като стане дума да си платят задълженията. Циганските номерца на тази женичка край нямат.

Коментирай

и

преди 6 години

Това Крушкина, сигурно си ти, каквото и да си - мъж или жена и каквото и да си по професия, че никой не те знае. Айде стига вече ла едно и също под всяка статия.

Коментирай

aide

преди 6 години

Ti selsko chedo -zashtitnichka na Gyrlena da si zatvarqsh chovkata i da ne klasificirash horata koi kolko e izvesten, zashtoto za men tezi koito ne si plashtat smetkite , a navsqkyde se hvalqt kolko imat sa nai-dolni ot dolnite. Tazi propadnala chalgarka mnogo dobre znae, che ne si e opravila smetkite, no nali e golqma zvezda za da si plashta. Slqp i bezdushen dobityk eeeiiii.... P.S I ne sym Krushkina!!!

Коментирай

Do “damata” s neplatenata brichka-kolelo

преди 6 години

Zashto ti ne hodish da polapash malko pishki, toku vij namerish parite, koito ti trqbvat, ovca zaspala!:))))))) Da si vzela depozit v kraina smetka! Pone niamashe da si izcialo na suho xaxaxa Ama to i za tova se iziskva mozuk, kak da se setish s praznata si kartuna! Ai marsh da pasesh kozite, za poveche iavno ne stavash!

Коментирай

Jivka

преди 6 години

Хаха Обсебената от Галена се появи. :D Лекувай се! Какви колела, какви пари дължи Галена? Въпросната Крушкина се прави зверска реклама с колелото на Галена, което качва постянно за реклама и разбира се мнението и за Галена е, че и кралица. Това са думи от нейния профил. Та как аджеба ще пишеш за някой,който уж и дължи пари,че е кралица? :D Или си някое малоумно фенче на друга чалга дива и беснееш срещу Галена или ти хлопа дъската. И в двата случая се нуждаеш от лечение!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.