Галена ли е новата Модна икона във фолка? (Звездата детронира Алисия, виж я в топ форма)

https://hotarena.net/laifstail/galena-li-e-novata-modna-ikona-vav-folka HotArena.net
Галена ли е новата Модна икона във фолка? (Звездата детронира Алисия, виж я в топ форма)

Читателски сигнал


Според феновете на фолк жанра тази година Галена е надминала всичките си колежки, що се отнася до атрактивен стил в обличането на клубна сцена, узна Hotrena.

 

Галка всеки път е с различна и секси визия.Винаги залага на нестандартни тоалети и аксесоари, които доста я отличават от колежките й и допринасят за уникалния й сценичен аутфит“, хвалят я почитатели.

 

Другата фолк изпълнителка, която се стреми също към оригиналност, е Алисия. Критиците обаче са категорични, че ако тази година отново певица трябва да грабне приза Модна икона, то най-заслужилата щяла да бъде пайнерката.

 

Алисия не може да печели всяка година. А и Галена по нищо не й отсъпва“, убедени са модните разбирачи.

21 Коментара

didi

преди 8 години

tazi roklichka koqto nosi Galena ne e na moda ot godini a pricheskata purva q demonstrira Alisiq

Коментирай

1

преди 8 години

Галена винаги е била най-добре облечената фолк певица и не и трябват измислени награди, защото всеки с вкус и го признава, дори хора, които не харесват чалга.

Коментирай

Tanya

преди 8 години

Първа я е демонстрила Алисиа на кукуво лято! Точно тук имаше статия, че Алисия и Галена са с еднакви прически и то Галена беше първа, въпреки че това няма значение. И ако на Галена роклята не е на мода,тогава не знам какво остава за бабешките тоялети на идолката ни Ася ;)

Коментирай

Tanya

преди 8 години

Трябва да е сляп или злобен, за да не види човек, че Галена винаге е облечена по последна мода, която не включва марки като PP и т.н - любимите селски мярки на Николета. Галена е истинска модна икона, създали с екипа си уникална модна марка и обличаша се винаги жесток!

Коментирай

.................

преди 8 години

Разбираш колкото свиня от кладенчова вода или говориш ей така , да се заяждаш хората тук.И не спори ,защото тази прическа за пръв път в БГ( в световен мащаб знаем чия е) я пусна Алисия още много преди клипa и. И точно тук имаше статия , където пак сайта в лицето на М.Грозева се опита да побута тази информация, както винаги, че видите ли Алисия копира еди кой си. На снимката Галена беше на участие с бял панталон и ако не се лъжа бяло и синьо рае потник. Както и Мария след това. Няма лошо. Аз също харесвам Галена, но нека бъдем реалисти.

Коментирай

................. поправям

преди 8 години

райе......... А, на който му се рови може да се поразрови из снимките тук и там да види белите тоалети на Алисия със тези колани мноогоооо отдавна включително и гащеризон.

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Хайде стига се прехласва тук в 100 коментара. Харесвам Галена , както и Алисия, ама чак пък Галена била винаги най-добре облечена от всички фолк певици-- ама друг път. Всяка фолк певица е имала и добри и лоши попадения в облеклото, както и в случая Галена изобщо не ми харесва стайлинга и. И стига си драскала на поразия тук пълни бълвочи. разбрали сме всички , че не харесваш Алисия. Не е нужно да се напъваш и да драскаш под всеки коментар и статия.

Коментирай

галена номер 1

преди 8 години

Галена е класа над Алися.Изобщо къде ги сравнявате.Мисля,че са горе долу на една и съща възраст,но Галена изглежда перфектно за разлика от Алисия,която е видимо състарена и повехнала.Галена е реализирана жена и нейни дрехи се носят от световно известни жени.Коя е Алися и кой е чувал за нея извън пределите на България?

Коментирай

хайде спи се бе миндил

преди 8 години

Галена световно известен дизайнер ???? Ха ха ха майтап си правиш?!? И ,къде видя Алисия състарена и повехнала? на снимки поместени в жълти сайтове. Ами това им е работата, да предизвикат коментари от това се хранят. Ти си прекрасната хубавица на всички снимки на които си се снимала. Нима? Аз смело мога да кажа, че от 10 направени мои снимки най-много 2-3 да харесам, а понякога и по-малко. Така изглежда само в твоите очи. И Галена сме виждали, и Алисия също. И стига си се препирала със всеки тук. Ясно е твоето мнение , и не е необходимо да го казваш във всеки коментар, които станаха 20 само под тази статия и което не е меродавно и не забравяй, че не всички хора в България мислят, като теб. не е необходимо да налагаш своето мнение, защото това е отново признак на ниска култура и още нещо... Алисия е прекрасна и който е имал допир с нея , знае какво представлява и какъв човек е. Всичко друго е жълти клюки. Дори не се усещаш, че си станала банална на този сайт с твоите пристрастни коментари. То бива простотия, но твоето отдавна е минало всякакви граници.

Коментирай

хайде спи се бе миндил

преди 8 години

спри.....поправка.... И, като говориш за класата на Галена, ха ха първо се научи, какво всъщност означава тази дума...

Коментирай

галена номер 1

преди 8 години

Моя коментар е един единствен,жалко ,че няма как да ти докажа и да ти натрия тъпата мутра.Това е втория,който пиша.И той е провокиран от теб.Ти обаче си изключително досадна с това да пишеш под всеки коментар и да си фантазираш,видиш ли ,че има конспирация срещу Алисия.Не е нужно да се обясняваш за снимките и как всеки излизал различно.Моля ти се.Нали имаме очи да я видим каква посурната мусура е.Научи се да приемаш чуждото мнение и да го уважаваш.

Коментирай

Симона Петрова

преди 8 години

Оставете на страна на кой сте фенове или изобщо дали сте им фенове на двете и дали слушате музика им. Факт е, че Галена, Цветелина Янева и Алисия са най-добре облечените и модерни певици в България. Това е неуспорим факт. Всяка от трите има различен стил на обличане, но са КЛАСА. Галена е най-модерната и с последен писък на модата облечена, с уникални дизайнерски тоалети.. Обаче на нея й отива да облече всичко.. Такъв типаж е, че й стои всичко перфектно и може да го изнесе подходящо. Другите 2 дами също имат хубав стил, но на тях не им стои всичко адекватно. Например на Янева й стои елегантният стил, на Алисия по-изчистеният и младежки стил. Това, което харесвам в Галена и Янева е, че работят наистина с човек, разбиращ от работата си. Галена се е появявала първа с тоалети преди Karleusha,Inna, Kim Kardishion, доведената й сестра (не помня името) и т.н. Нейни снимки са качвани в страниците и инстаграм профилите на бутици, в които пазаруват световноизвестни знаменитости. Модната и марка няма еквивалент и достойна по конкуренция в България.. Тя само за 2 години работа постигна неща, за които български дизайнери с над 20 годишен опит не могат да се похвалят. Еми не ми пука каква музика изпълнява, аз я харесвам и се гордея с нея. Тя винаги изглежва УОУ! Както казах и трите с Янева и Алисия са добре облечени, но Галена е единствената Модна икона от тях.

Коментирай

ДК

преди 8 години

Къде пък нареди Ася с дрешките назаем от Етикет и парцалките на Цвета Кусева до Галена и Цвети Янева, които винаги са крачка пред другите с дизайнерските си и класни дрехи.

Коментирай

до ДК

преди 8 години

Наредила ги е там, където Е, сред модните икони на България и печелила такъв -ФАКТ! не само провъзгласила се за такава...сляпо копирайки с турски реплики световно известните дизайни. Иска ти се на теб или не! Това са фактите!

Коментирай

до ДК

преди 8 години

Алисия е жена с вкус и класа, за разлика от други. И не е необходимо да се наметнеш с лъскави реплики и да си мислиш, че си модна икона или моден диктатор( са великите световни дизайнери диктуващи модата в света) без да знаеш смисъла на тези думи.

Коментирай

.

преди 8 години

Ако говориш за Николета, че си купува реплики съм ОК. Обаче ако говориш за Галена.. Значи не разбираш и не различаваш оригиналите, защото тя винаги е била с оригинални дрехи. Дори е смешно да го кажеш, като тя е единствената бг певица облечена с дизайнерски длехи, преди да са внесени дори в България. Марките, които носи нямат реплики като тези дрехи на РР, D&G и т.н. Иначе за Николетка и аз се съмнявам. Ама за Галена никой не може да каже,че носи реплики..

Коментирай

Диляна

преди 8 години

С награда или без Галена все си е най-голямата модна икона в България. Обзалагам се,че доста от хората не знаят точното значение на тази дума. Модна икона означава да имаш ПОСЛЕДОВАТЕЛИ. Това е най-главното. Галена определено има мноооото последователи и то освен феновете си, то и колежки, известни български личности и т.н. За това допринася и модната и марка, която няма човек, който да не признае,че е на световно ниво и определено е най-добрата и известна в чужбина бг марка и то за много кратък срок.Това си е голямо постижение за цялата модна индустрия в България, а не само за нея. При нея харесвам това,че тя не навира в очите на хората насила модната си марка, като например Златка Райкова със смешната и колекция, колежката и Есил Дюран и най-смешната и селска марка на Андреа. :D Тя нито ходи на седмицата на модата в София да си презентира колекцията, нито ходи на златната игла, нито никъде и пак е с най-успешната модна марка.. :D Разбира си от това. Получават и се нещата и в музикалната кариера и в модния бизнес. Освен това тя е ПЪРВАТА певица със личен стилист, не само за клипове и изяви, а за всичко и постоянно. Това определено беше добър ход от нейна страна и отново доведе до много ПОСЛЕЗОВАТЕЛИ в очите на колежките й, което отново показва, че тя отговаря най-добре ня понятието МОДНА ИКОНА. Отвен това тя почти винаги първа изнася последните модни тенденции в България, било то дрехи, обувки, прически и т.н. Това е още един критерии за пустата модна икона. Еми и тук тя най-добре отговаря на този критерии. Друго-на събития, на които присъства също е най-добре облечената, най-стилната, най-модерната. Мога да изброявам и още и още.. Но не е нужно. Всеки,разбиращ от мода би казал, че Галена е най-голямата модна икона в България. Аз се радвам, че имаме българка, която изглежда уникално винаги и виждаме уникални дрехи, обувки и аксесоари върху нея, които ни оставят без дъх.

Коментирай

я

преди 8 години

Съгласна, само не съм съгласна да нареждаш и Алисия до тях, защото няма никаква база за сравнение. Не изглежда зле, но е светлинни години назад от професионализма на Добри. Освен това виждането ти, че на Цветелина й отивал по-елегантния, а на Алисия - по-изчистен стил, всъщност е описание на действителността, не това какво според теб на тях отива. Просто Цветелина действително залага повече на елегантност, а Алисия повече се хвърля на младежкото, небрежното, но това не значи, че това е, което най-много й отива или че пък тя знае как да го реализира на токова ниво, на каквото би го направил Добри, ако тя работеше с него. Алисия изглежда парцалана до Галена и Цвети и макар да харесвам песните й, не виждам нищо особено в стила й на обличане и не знам защо все я пробутват като някакъв вид "модна" нещо си.. И се пише "неОспорим". Дори ти го подчертава тук редакторът като неправилно изписана дума.

Коментирай

19

преди 8 години

Междудругото точно в такъв стил бяло и златно + такива обувки Галена има снимки и от 2010 година. Тя отдавна е обличала подобни дрехи, така че дари тогава си е била преди всички останали по стил, мода и класа

Коментирай

Точно така:D

преди 8 години

Това е самата истина! Алисия никога не е имала, а и никога няма да има излъчването и стилът на Галена! "Репликата" е Ася от Вакарел, докато Галена е само една!

Коментирай

Ахахахах

преди 8 години

Я си помисли пак кой я "демонстрира" за първи път тази прическа?? Дали пък не беше една световноизвестна манекенка??? Хахахахах това, че Ася е "изкопирала" първа нечия идея не я прави модна икона! Съветвам те да си разясниш понятието "модна икона" и след това да изразяваш мнението си по въпроса.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.