Галена на легло за задържане! Певицата на косъм да загуби бебето + защо не спира с участията

https://hotarena.net/laifstail/galena-na-leglo-za-zadarjane-pevicata-na-kosam-da-zagubi-bebeto-zashto-ne-spira-s-uchastiiata HotArena.net
Галена на легло за задържане! Певицата на косъм да загуби бебето + защо не спира с участията
Бременната Галена е била прикована на легло за задържане на бебето, научи HotArena. Хора от обкръжението на певицата издадоха, че тя е преживяла истински шок преди броени дни, когато лекари й казали, че е на крачка да изгуби детето.

Кошмарът започнал в края на миналата седмица след участие на изпълнителката в Пловдив. Малко след като слязла от сцената Галена се почувствала зле. На следващия ден обаче положението било още по-зле и се наложило да потърси лекарска помощ.

След като я прегледал, лекарят й казал, че състоянието й е критично и трябва поне за малко да спре участията си. Тя потърсила и второ мнение на специалист, което само потвърдило опасенията, че плодът е застрашен, ако майката не започне да се пази.

Певицата отменила няколко участия, подчертавайки, че причините са здравословни. Решението да се пази обаче било в сила само два дни, през които пайнерката не я свъртало на едно място.

В момента изпълнителната е на върха на кариерата си и предпочитала да използва този златен момент, вместо да легне като болна. Приятелите й обаче припомнят, че синът й Стефан дойде на бял свят цял месец преди термина. Тогава всички го отдадоха именно на прекаленото трудолюбие на майката, която до последно не спря да работи.

9 Коментара

Tuk

преди 7 години

Да се кротне малко.Дори когато е бременна не се спира с нощния живот

Коментирай

Шт!

преди 7 години

Мисля, че това си е нейна работа. Ти си следвай своите съвети и живей според своята логика, когато ти си бременна и остави другите да си преценяват за себе си.

Коментирай

Рени

преди 7 години

НЯКОЙ Е НАПЪНАЛ СЛЕД УЧАСТИЕ,КАКТО ВИНАГИ.

Коментирай

Da

преди 7 години

Kurva

Коментирай

Падението е пълно!

преди 7 години

Колко долен, нещастен, пропаднал, прогнил боклук трябва да си, за да обиждаш така напълно непозната жена, при това майка, семейна и бременна. Такива като теб стоите по-ниско в йерархията от кучешките глисти и заслужавате да живеете даже по-малко от тях. Срам ме е, че съм българка, заради такива като вас и заради такива прогнили, злобни глисти се изнизаха хората от страната.

Коментирай

Истината

преди 7 години

Ясно е че някой сам си пише коментарите смях

Коментирай

До смешника

преди 7 години

Е не! Голям си мозък! Не знам как се сети, че всеки сам си пише коментара. Ти какво си мислеше? Че се обаждам се на съседа и го моля той да дойде да ги напише вместо мен, щото аз не знам как да пиша? Ти така ли правиш?

Коментирай

МхМ!

преди 7 години

Някои май позеленяват, че тях няма кой да ги напъне. Освен някой спорадичен пристъп на мозъчно разстройство.

Коментирай

Долност

преди 7 години

Хаха иначе като се плуе по Андреа и Николета всички се съгласяват, ама като е по Галена всички я защитават :D Жалки хора сте - в този сайт освен утайката явно друго не се е събрало! ;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.