Галена на шопинг в Лондон

https://hotarena.net/az-jenata/galena-na-shoping-v-london HotArena.net
Галена на шопинг в Лондон

Фолк певицата Галена използва участието си в Лондон, за да съчетае полезното с приятното. Певицата не само се срещна с феновете си там и ги забавлява до малките часове на нощта, но освен това се отдаде и на любимото си хоби — шопинг, научи HotArena.



Изпълнителката на „Пайнер” взе със себе си и стилиста си Добромир Киряков и двамата обиколиха най-скъпите бутици в английската столица, пише „Телеграф”.




Целта на разходката бе да набавят на певицата дрехи за летния сезон. Обиколката бе толкова успешна, че звездата дори си направи селфи след шопинга.

Изпълнителката използва момента, за да се щракне след като събра десеттина пълни чанти. И пусна кадър от разходката си и в социалните мрежи.

5 Коментара

Сани В.

преди 6 години

Леле,леле.......каква маалка главица и тъничка шиика си е издокарала! Нищо лично,но на скоро я видях и имаше бая ми ти бузки,а на тази снимка гледам и телцето доста си е удължила и изфинила!Защо бе ,момичета....кого заблуждавате!Толкова ли не се харесвате,или сте пълни с комплекси!Нали това тяло си е ваше,ми грижете се и си го обичайте и си го носете с гордост и самочувствие!

Коментирай

Dee

преди 6 години

Чак пък скъпи бутици. Чантичката й е от Joy и струва някъде £30....

Коментирай

Do Dee

преди 6 години

Чантата е Chloe, чакай да я намериш за 30 долара. :D Защо трябва да злобеете срещу някой, който може да си позволи да носи чанти за по 10 хиляди или да ходи на почивки където си иска? Работете, развивайте се и вие ще може да си позволите скъпи неща. Ама злобата няма да помогне.

Коментирай

oo

преди 6 години

o golqm staj ima tazi gospoja

Коментирай

Dee

преди 6 години

Чантата е от Joy и имам абсолютно същата. Да не говорим, че има разлика между $30 и £30, явно ти не правиш обаче. Дежурните коментари от сорта на "злобееш, защото не можеш да си го позволиш" си ги запази за себе си. Галена да си купува каквото желае и за колкото си желае. Нямам нужда се сравнявам с евтини проститутки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.