Галена облече Гери-Никол като кючекиня

https://hotarena.net/skandali/galena-obleche-geri-nikol-kato-kiuchekinia HotArena.net
Галена облече Гери-Никол като кючекиня

Фолк певицата Галена, която от известно време насам се вживява в ролята на дизайнер, ала Виктория Бекъм, премени младата хип хоп дива Гери-Никол като кючекиня, видя HotArena.

17-годишната изпълнителка била забелязана да си пазарува от бутика за дрехи на фолк фурията, минути преди да се появи на 359 Hip Hop Awards. Гери грабнала първата рокля, която й хванала погледа и директно отпрашила към събитието.

Там тя събра цели 4 отличия, но не толкова хвалебствени били коментарите относно външния й вид.

\"Да очакваме скоро Гери-Никол да стане чалга певица. Вече ходи във фризьорския салон на чалгаджийките и пазарува от тях. Дори я видяхме да пее чалга песен с Галин на нейно участие в Пловдив, недоволстват меломани.

Баладжийската рокля, с която дивата се появи на събитието със сигурност обаче би подхождала повече за абитуриентския й бал, отколкото за RnB награди. 

7 Коментара

------

преди 8 години

Това не са дрехи от колекцията на Галена

Коментирай

Теодора

преди 8 години

Много е красива и стайлинга и е страхотен на снимката! Кючекиня е онзи гном Никлозета, така че не се правете на много отворени хотЛайнена! А и дрехите не са от колекцията на Галена, която не се "вживява" като дизайнер както пишеше,хотЛайнена! Жената си прави каквото си иска, има успехи с модната си линия, каквито никой друг български бранд не е постигал. Така че явно върви в правилната посока. А вие се "вживявайте" в журналисти всеки ден, но пак няма да станете нещо!

Коментирай

Ана Николова

преди 8 години

Какво значи кючекиня, Отворке ?! За първи път чувам тази дума. Дали не е облекло за кухнята, докато сервира на някой чеп за пари?!

Коментирай

нищо и половина е

преди 8 години

НИКАКВА ВИЗИЯ, ПОШЛИ ТЕКСТОВЕ И НАЙ-ВАЖНОТО - НЯМА ГЛАС! С пари може да и купят всички статуетки в БГ , но не и глас. Няма гласови данни!!!

Коментирай

Мишо

преди 8 години

Невероятна си моето момиче. Не ги слушай, завиждат ти. Продължавай да хапваш ти не си дебела!

Коментирай

п

преди 8 години

Трябва да си много кривоглед, злобен или завистлив, за да наречеш това момиче дебело. Или просто фенове на анорексички от по 35 килограма с окапала коса , без мензис и бели петна в паметта.

Коментирай

Хху

преди 8 години

Mnogo dobre izglejda momicheto, stiga ste go obijdali. Na men mi e interesno kak izglejdat horata , pisheshti tezi poshli statiiki...vie balerini li ste?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.