Галена отсече: Името на бебето е тайна до раждането, а темата за Преслава е изчерпана!

https://hotarena.net/laifstail/galena-otseche-imeto-na-bebeto-e-taina-do-rajdaneto-a-temata-za-preslava-e-izcherpana HotArena.net
Галена отсече: Името на бебето е тайна до раждането, а темата за Преслава е изчерпана!
Фолк звездата Галена вече е към края на втората си бременност се чувства страхотно, научи HotArena.

Тя споделя, че сега е отдадена повече на бременността си, а синът й Стефчо всяка сутрин, преди да отиде на училище, казва добро утро на братчето си и го целува. Освен че го чака с нетърпение той вече прави сметки за трето братче или сестриче. Освен малкия Стефчо, Галена й съпругът й Галин също не изключват такава възможност. Семейството е избрало името на бебето, но ще го разкрие едва когато се роди малкия.

Галена споделя, че няма време да мисли за музикалната сцена, тъй като подготовката за появата на малкия човек е голяма. Звездата ходи на йога за бременни, спортува по малко, поспива си повече.

Певицата
поддържа добри отношения с колегите си, но не казва, че са приятели, а много добри познати. С повече от тях е в супер отношения, а към тия, с които не се чува не таи лоши чувства, пише „Телеграф“.

За Преслава категорично заявява: \"Скоро в мое интервю казах, че нямам отношения с нея, и мисля, че с това изчерпах темата Преслава!\"

6 Коментара

МХм

преди 7 години

Ами така е! Жената очаква сега дете, животът й си продължава, подготвя си се за пристигането на детенцето, гледа си семейството, радва си се на живота, те все назад се мъчат да я дърпат и все да предъвкват едно и също. Животът й нито започва, нито свършва, нито се върти около Преслава. Каквото има да казва, го е казвала и това че в някакъв момент е имало нещо за казване, не значи, че вече все за това трябва да я натискат да говори.

Коментирай

44444

преди 7 години

да си гледа майчинството и да престане с курвенските си изпълнения защото ще с е срамуват от нея и стефчо и 2 рото и дете пожеалвам и да роди здраво детенце, което да я радва

Коментирай

Елеонора

преди 7 години

Теб какво те вълнуват децата на Галена? Защо не се заемеш с неграмотността си и просташките изказвания? Единствените, които трябва да се притесняват за личния живот на Галена са тя и нейното семейство, а не анонимни неграмотници! Със сигурност децата на жената ще са горди с нея, защото е постигнала много в музикалната сфера , в модата и в живота! Галена постоянно е обградена с огромна фенска обич и любовта на семейството си, а това е голяма рядкост!

Коментирай

Елеонора

преди 7 години

Страхотна жена и уникална певица е Галена! Дано бъде все така щастлива и обичана!

Коментирай

do Eleonora

преди 7 години

Каква певица е тази,бе драга?Чекнеща и пуяна заляна по клубовете!Срам за нацията са повечето чалгарки,но и това ще отмине...чалга манията все някой ден ще спре!

Коментирай

преди 7 години

Галена НЕ мoже да я пипнете! Перфектно семейство, 10 години на върха, най-гледания бг изпълнител в ю туб с над 170 млн. общо на официалните си клипове, харесвана от фенове и изпълнители от всеки жанр, не слиза от класацииите, дуети със световни звезди като Faydee,Akcent, една от познатите бг изпълнители в съседните държави, с 2 американски турнета и най-награждавания и желан изпълнител с над 40 награди за последните 5 години. Призната за модна икона от академията на модата, всеки стилист в България и лице на световен бранд - Luisa Via Roma и призната от Филип Плейн. С модна линия, която са обличани световни звезди на америкавски награди. Разбирам, че злобата ви и завистта ви към най-успешната певица е огромна, но не може да я бутнете дори малко! Няма друга с такива успехи, колкото и да ви боли!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.