Галена пак трън в очите на колежките, пръсна 10 бона за маркови чепици!

9039
23 Юни 2016, 12:43


Галена отново се доказа като царица на шопинга и профука с лека ръка 10 хиляди лева за обувки, разбра HotArena.


Фолк фурията се е спряла на новата колекция на "Версаче", за да попълни летния си гардероб. Всеки един чифт от нея са между 2 и 4 хиляди, но Галена не си играе на дребно и не може да се задоволи с малко.


Затова певицата е награбила цели три чифта от луксозната марка и се е изръсила с 10 бона за отрицателно време. Тя разходи една от придобивките си на участие в Лондон, където десетки завистливи жени не свалиха поглед от чепиците, които от далеч си личат, че са маркови и много скъпи, пише "Всеки ден".


Обувките са голямата страст на Галена от години и тя никога не е пестила средства за обновяване на огромната си колекция. В семейния палат край Велико Търново певицата има цяла стая, която е от пода до тавана пълна с всевъзможни модели чепици, доста от които уникати.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
стига вече хората няма какво да ядът
Преди 1 година
-8
знаете ли колко ми пука мастията какви обувки си е купила какви са тия тъпи статии,как би се почувствала жена работеща с мъжа си и опитвайки се да изхранят двете си деца вишисти скъсващи си гъзовете с честен труд ,да чете статии коя мастия купила пбивки за 10 бона ами пенсионерите дето хората са по цял месец на хляб сол и лукса им е киселото мляко а за ток пари нема?!Аз бих се възхитил на жена която има 10 бона и ги дава всеки месец на хора в нужда а не да си разкарва миризливите краци с тях пу не ги е срам ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
r
Преди 1 година
-3
Аууу! Каква си завистлива парцалана! Мислиш, че ще изглеждаш много "благородна" и ще напишеш много хубав коментар, ако споменеш пенсионери, болни от рак или не знам си какво? Мастии е определение измислено за всички вас, и бедни, и завистливи, и злобни нищожества, които уж не ви интересува нещо, ама все сте му по гъза. Ето те, къде си тук под статията, "неинтересуваща" се.
iih
Преди 1 година
0
Поправка: "парцалан". Не ти прочетох особено внимателно коментара. И вместо само статии за Галена да четеш и да се интересуваш кой какво се купил, ограмоти се малко, вземи и виж какво било това книга и да си пооправиш правописа. "Ядът"???? Бегай бе!!! Въшка.
Оф!
Преди 1 година
0
Ами не знаем колко точно ти пука, но щом си отделила няколко минутки да напишеш и коментар, то изглежда се вълнуваш. Глупаво е да правиш такива сравнения. Можеш да съдиш политиците, че притежават луксозни коли и водят луксозен живот, благодарение на парите предназначени за пенсионери, студенти, бедни семейства и т.н. От тях зависи стандарта на живот на българския гражданин, не от Галена. Това е жена, която освен мъж с успешен бизнес има и работа, която включва всекидневни, нощни участия и вади достатъчно пари, че да си позволи висок стандарт на живот, който смятам за неуместно да крие, само защото някой не може да си го позволи. Пък и ти няма как да знаеш Галена дали отделя и колко отделя за благотворителност, защото ако реши да го направи достояние на вдички ще се намерят такива като теб, които пак ще я плюят. С една дума негативния ви ум ще намери всякакъв кусур.
Фенка на Галена
Преди 1 година
-6
Все тая каква марка са или колко струват. Не знам кой е тоя, който я е гледал с "възхищение", защото обувките са доста грозни и за доста специфичен вкус.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени