Галена пече бременен тумбак на Малдивите

https://hotarena.net/az-jenata/galena-peche-bremenen-tumbak-na-maldivite HotArena.net
Галена пече бременен тумбак на Малдивите

 

Фолк певицата Галена, която е в очакване на второто си дете, пече бременно коремче на Малдивите. Знойната смядовка записа хита си „Мама ураган” и отпраши на ваканция с любимия си Галин, научи HotArena.

 

Докато Търново буквално се зазимява, а в София температурите са под 5 градуса сутринта, а хората са с шалове и ръкавици, фолк звездата е по бански и използва напредналата си бременност, за да излезе в предсрочна ваканция.

 

Изпълителката заведе любимия си Галин на Малдивите, където се радва на хубаво и слънчево време.  Фолк звездата се възползва от възможността за кратък отдих, далеч от любопитните погледи, но не пропусна да пусне и някое фото от там, пише „България днес”.

Както е известно, изпълнителката очаква второ бебе само след няколко месеца.  И докато още може да лети, се разхожда по екзотични дестинации.  Как да не я „съжали” човек...

5 Коментара

1

преди 7 години

Само след няколко месеца,а няма никакъв корем

Коментирай

2

преди 7 години

И аз съм в шести месец и нямам никакъв корем през по-голямата част от времето. Зависи в каква поза е бебето. Напълно нормално си изглежда за една жена с хубава, нормална фигура.

Коментирай

abv

преди 7 години

и на луната д а отиде да си пече задника тя си остава като парцала от ваната

Коментирай

_

преди 7 години

toz pitbul da si lapq mikrofonq i da vzema edna vana

Коментирай

Боже, колко си жалък!

преди 7 години

Ауу! Не думай! И защо който прави секс е парцал? Майка ти теб как те е правила? Ами баща ти? И те ли са парцали?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.