Галена пее по зърна и с размазан грим на участия (снимки)

https://hotarena.net/laifstail/galena-pee-po-zarna-i-s-razmazan-grim-na-uchastiia HotArena.net
Галена пее по зърна и с размазан грим на участия (снимки)

Фолк дивата Галена си позволява да пее в доста неприличен и нелицеприятен вид по своите участия, видя HotArena. 

Фотографи уловиха претендиращата за първото място в чалга жанра в няколко конфузни ситуации по време на нейни участия. Певицата от Смядово си позволява да пее по зърна и с размазан грим, нещо доста необичайно за изпълнителка с претенции голям екип зад гърба й. Галена често обръщала по няколко шота на участия и нищо чудно, че ги върши такива. Цинизмите, които ръсела на сцената пък били капака, твърдят очевидци.            

В истински Содом и Гомор се превърна участие на Галена и в Лондон!  Фолкпевицата буквално скъса синджира и се държа ултра предизвикателно. Певицата захвърли всякакви задръжки и в един момент се качи върху една от масите и започна предизвикателно да мята гьобеци, разказаха зрители.

За присъстващите мъже се разкрила чудесна гледка към баджаците на изпълнителката. Тя буквално била фурия - не спирала да пее, да танцува и да поздравява присъстващите.

6 Коментара

Ани

преди 6 години

Долнопробно държаща се жена, добила слава с изплуването си от ваната. Вече има и деца, а поведението й е далеч от изисканото. Това е мое мнение и, моля, не считайте за необходимо да ме обиждате, ако то не се припокрива с вашето или пък да ми налагате своята гледна точка.

Коментирай

Гюлена

преди 6 години

Изглежда все едно е ревала.А колкото до зърната не се и очудвам тя тая е толкова пропаднала,че ако има нормално участие ще се очудя

Коментирай

Туи

преди 6 години

Пълен боклук...Долнопробна жена и пачавра...

Коментирай

да

преди 6 години

Ако Ким Кардашиан си качи снимка с такъв грим , утре ще е модерен и всеки ще се направи така :D А на Галена видимо е плакала.

Коментирай

Sani

преди 6 години

Kurveto si e kurve

Коментирай

ne be

преди 6 години

galtala e prosto predi tova

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.