Галена „пребита“ от колега! Удряха я с палки

https://hotarena.net/laifstail/galena-prebita-ot-kolega-udriaha-ia-s-palki HotArena.net
Галена „пребита“ от колега! Удряха я с палки

Фолк певицата Галена беше шокиращо пребита от колегата си, видя HotArena.

Фурията, която няма задръжки в нищо, бе удряна с палки, и то пред широката аудитория.

 

Неприличната случка се разигра на участие на певицата в пловдивска дискотека, където заедно с Борис Дали направиха уникално шоу.

 

В един момент Дали хвана палките за барабаните и започна да налага Галена по дупето. Тя пък, както винаги, бе отворена за нестандартни идеи и услужливо подаде бузки.

 

Тези, които познават Галена, не се изненадаха особено на проявата й.

 

Фурията е известна с това, че по участия често прекрачва границите на морала, пише България Днес.

 

„Тя преди всичко е майка и трябва да спазва някакво поведение. Какво ще си мисли за нея синът й, като порасне“, клатят глава консервативни родители.

 

5 Коментара

Дарина

преди 8 години

Ало, доказателства имате ли???????? Снимки, видео???? И аз мога така да си измислям! От въпросната вечер в Пловдив има снимки и видео, където не се случва нищо такова!!!!! Престанете да си измисляте!

Коментирай

TANYA

преди 8 години

A kakvo she kaje Nikol kato porasne, Nikoletke? Az si mislia, che ako naistina se beshe sluchilo neshto podobno, shiahme da vidim pone 1-2 snimka.

Коментирай

че е боклук , пълен боклик е

преди 8 години

Абе, тя ,ч е е от боклук нагоре -факт неоспорим. Ама и тези от този лайнян сайт са си ебали майката и подали заявка за баща си! Как можа да ви събере Господ все боклуци и некадърници?!?

Коментирай

Маргарит

преди 8 години

Направо го ненавиждам вече този тъп сайт , където пишат само простотии ,които не са се случили.... Нямате си работа и си ги мислите от нищото . Работата направо е плачевна

Коментирай

.

преди 8 години

Боклуци сте вие,които знаете сямо да плюете,без да познавате някого!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.