Галена представи майка си на своите фенове!

https://hotarena.net/az-jenata/galena-predstavi-maika-si-na-svoite-fenove HotArena.net
Галена представи майка си на своите фенове!

Фолк дивата Галена представи майка си на своите почитатели, пускайки селфи с нея в Instagram, узна HotArena.

 

Снимката е за рождения ден на родителката на брюнетката.

 

Феновете на Галка отбелязаха приликата между двете, като отсякоха: „Ооо, вие сте като сестрички. Много си приличате, имате еднакво излъчване“, пише „Телеграф“.

 

Певицата неведнъж е споделяла колко много е привързана към семейството си.

4 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Сестрички-скрипички..............

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

от толкова пластични операции ,често казано според мен , не само ,че нямат никаква прилика ,а даже галка прилича не на бългаерка ми на някаква от друга нация...пластиките не прощават-не се подлъгвайте!!! всеки е красиив и уникален..а с д-р енчев стават като клонинги...

Коментирай

Вяра

преди 8 години

Ти сляпа ли си? Галена няма абсолютно никаква операция по лицето.. Трябва да си много заблуден, за да не видиш, че чертите и са същите! Просто е отслабнала поне с 15 килца от преди години, а сега даже е много крьощава. Все едно не си виждал човек, който отслабна и трупа годинки как му се променя лицето.. Няма как да изглежда кято преди 10 години. Сега е по- голяма, значително по-слаба и по-добре изглеждаща. Не бъдеге глупаци или стадо с овце, водено за носа.. Жената няма никакви пластики. Всичко си е кято от преди години, но значително по-слабо.

Коментирай

До Вяра

преди 8 години

Душицо ...нито съм сляпа нито малоумна...явно ти си! Това ,че те тресе пубертета и се разбиваш на чалгите на въпросната певица не означава ,че аз греша..нали разбираш миличка!?! тази има пластики по лицето и то са видими,та чак грозно набиващи се.... импланти в скулите,имплант в брадичката, в джуките се е наблъскала ..и к7ой знае с какво си опъва лицето ....та тя няма дори обикновените мимически бръчки... вяра,пуберче..ще прогледнеш може би след време...а дано....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.