Галена, Преслава и Джена ТОП МИЛИОНЕРКИ в чалгата! Вижте коя колко изкарва (+Кои певици са на дъното)

7788
02 Февруари 2016, 18:00


Фолк певиците Галена, Преслава и Джена са топ милионерките в чалга бранша, узна HotArena.

Всяка една от тях е изкарала над милион за изминалата година от участия. Каква част от тези суми се декларират, само те си знаят.

 

Рекордьорка се оказа Джена. Певицата има най-много месечни участия от колежките си. За изминалата година изявите й са били над 180, умножено по хонорара й от 6 бона, това прави общо 1 080 000 лева.

 

Обикновено с продуцента Митко Димитров се дели 50 на 50, което пак си е внушителна сума в джоба на Джена. Нейният годеник Наско Стоев със сигурност не би могъл да се похвали с такива доходи.

 

Втора с най-много участия – 178 за година, е Галена, пише „ШОУ“. И то - като се има предвид, че певицата ограничи значително изявите си, за да отделя повече време на сина си Стефан.

 

Двете обаче не могат да стъпят и на малкия пръст на Преслава по милиони. Макар добричлийката да има по-малко участия от тях, хонорарът й е по-висок. Преси взима по 7 бона на участие, което й е докарало 1 204 000 лева за изминалата година. Това официално я прави Златната кокошка на Митко Пайнера.

 

С 64 повече участия през изминалата година спрямо предходната може да се похвали Фики Стораро. Идолът на тийнейджърките прави по 832 000 лв. на година. Малко по-малко е изкарал колегата му Галин.

 

Общо 795 000 лв. е сгънала Фолк дивата Анелия, а „едва“ 500 000 – Емилия. Доволна от трансфера си в Пайнер трябва да е ДесиСлава, която е отчела 31 повече участия спрямо предишната година, когато се продуцираше сама.

 

Изненадващо примата на поп фолка Глория е изкарала едва 140 000 лева.

 

Най-долу в класацията са Райна и Малина.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
э
преди 2 години
-2
И да не забравяме, че за да си актуална и да поддръжаш статуса на най-известна, успешна и актуална певица, трябва да правиш непрекъснато нови песни и видеа. Едно видео ти излиза най-малко 10 000, но това е най-простичкото, базово и т.н. и нито една певица с име и кариера, не би се изложила да сглоби толкова евтино. Те работят с най-добрите оператори, режисьори и т.н., с изградено име и репутация и със сигурност не взимат малко. Един текст на песен нямате представа колко е скъп. Ако го поръчаш на някой от най-неизвестните и най-малко популярните текстописци, ти струва 200 лева. Сега не знам дали ако не го харесаш и одобриш в крайна сметка, пак го плащаш. Отделно Митко Обирджията, който не им е никакъв продуцент, им взима пари за всяка ротация на СВОЯТА си телевизия, от която само той си обира приходите. Ротация в най-малко гледаното време на клип по Планета е 150 лева! На една единствена! Ако искаш песента ти да се върти повече и в час-пик, смятайте колко им излиза това на ден на певиците...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
э
преди 2 години
-2
Отделно плащат за записване, екипи които ангажират за видеата, видеообработка, плащат за музика - една мелодия им излиза няколко хиляди лева, като по-известните композитори прибират по 10 000 на песен. Отделно всеки ден разходи за път, гориво, озвучител, с който пътуват, шофьор, всеки ден проф. грим и причечска и разбира се куп пари за тоалети, с които рядко могат да си позволят да се появят повече от 2 до 3 пъти, в ерата на интернет. Не са чак толкова богати, колкото си мислите. И къде остава АЗИС в цялата тази схема? Според мен Азис със сигурност е един от най-богатите певци в България.
Ето истинските факти!
преди 2 години
0
Абсолютна лъжа! Форумът на Signal.bg има информация за всяко едно участие, получена от "Пайнер" при обявявянията на участията всеки ден, има хора във форума, които всеки ден опресняват информацията и ето кой, колко реални участия има. Моля медиите вместо всяка година да пишат "научна фантастика" за тези участия просто да влязат за две минути в разделите "Участия" на всеки изпълнител от Пайнер във форума на Сигнал. ФИКИ - 210, ГАЛИН - 199, ГАЛЕНА - 179, Преслава - 174, Джена - 173, Анелия - 156, Андреа- 94.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Таня
преди 2 години
-2
Абсурдно е тази статия! Първо на Джена хонорара и е 4 500 или макс 5 000 , защото в познавам собствениците на един клуб в Габрово ( за не правим реклама с името му) и Джена пее там за 4 300,при условие че пак я поканят след няколко седмици. Демек не пее за павече от 5 хиляди на 100%.Галена знам, че пее за 7 бона на 100%. Без да се пазари, но те си я викат пак и без да се пазарят като на женския пазар. А за Преслава си нямам на идея изабщо за колко пее, но не е много повече от хонорара на Галена. Така че какво излиза? Грешна информация отново! Галена и Преслава излизат най-оборотните, обаче Джена е далече от тях по хонорар и още повече, че няма силен хитот близо 2 години. Няма как да изкарва като най-хитовите певици. Освен това Галена и Преслава са най-честите гости на частни партита, където взимат сигурно троен хонорар. Още не знам Джена да е пяла на частно парти през годините.А в допълнение Галена излиза най-богатата за година,зящота има приходи от модната й марка, която е доста успешна,както..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Таня
преди 2 години
0
-->>> Галена излиза най-богатата за година,зящота има приходи от модната й марка, която е доста успешна,както и от ресторанта им с Гин във Велико Търново. Това е без за броя годишните милиони на мъжа и. Иначе #Цветан е прав за Камелия. Ако смятаме всечки приходи на певици то топ 3 е: 1. Галена 2.. Преслава 3. Камелия
Цветан
преди 2 години
-4
Значи "златната кокошка" Преслава и остават 600 000 лева като си вземе Пайнера удръжките, нали така? И това е топ, моп, супер и т.н. хвалба до небесата. Ами ако има в този бизнес чалгарка, която няма продуцент и има за 2015 година 120 участия, на 5500 лева среден хонорар? Знете ли, че това прави към 660 000 за нея? Коя ли е тази, която не е "златна кокошка" но изкарва повече от Преслава за себе си? - Камелия. :))))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фифи
преди 2 години
-4
А плащат ли данъци тези миндили? Aко Фикрет е идол на тийнейджърите , то те вървят в обратна посока на човешката еволюция.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени