Галена призна: Бях пред развод, положението беше нетърпимо! (Сензационни разкрития от първо лице)

https://hotarena.net/laifstail/galena-prizna-biah-pred-razvod-polojenieto-beshe-netarpimo HotArena.net
Галена призна: Бях пред развод, положението беше нетърпимо! (Сензационни разкрития от първо лице)
Галена пак е бременна, но е можело и да не зачене второ дете от мъжа си Галин. Щастливото събитие щяло да им се размине, ако двамата били разтурили брака си – намерение, каквото имала певицата преди време, научи HotArena.

Допреди няколко години съпругът на пайнерката я ревнувал неимоверно. Положението било буквално нетърпимо и чалга звездата започнала да крои планове за раздяла. „Бях склонна да го оставя точно заради ревността му. Нямаше никакво основание да ме подозира”, откровеничи Галена. И допълва, че сега е доволна, задето не се подала на първоначалните си импулси за развод и съумяла да запази семейството си. Сега вече нямало и помен от някогашната ревност на мъжа й и връзката им се радвала на пълна хармония. „Той разбра какъв човек има до себе си и че може да разчита на мен.”

Според изпълнителката на актуалния хит „Мама Ураган” Галин е отличен съпруг и баща. Той дори се грижел за първородния им син Стефан повече от нея. Самата Галена гледа на себе си като на обикновена жена и майка. Вкъщи се занимавала с домакинска работа, ходела по пеньоар, без грим и прическа. Нищо звездно нямало в имиджа й, когато се намирала между стените на дома им.

За да прекарва повече време с любимите си хора, преди време Галена решила да направи драстични промени в програмата си. Това станало, когато синът й Стефан започнал училище. За да му помага да усвоява уроците, фолкдивата отказвала участия в неделя, понеделник и вторник.

„Създала съм му навика първо да учи, а после да играе. Стефчо има страхотна дисциплина. В почивните дни закусва, а след това два часа се занимава с диктовка, задачи и четене. И чак след това идват игрите”, споделя Галена.

Тя се стреми да е до сина си дори и в забавленията му. Наскоро дори му показала как се играе на „Сляпа баба”. Малкият първоначално се запалил по архаиката, но после заявил, че предпочита да прекарва свободното си време с компютъра.

6 Коментара

Preslavka

преди 7 години

"Нямаше никакво основание да ме подозира”, откровеничи Галена" ме хвърля в луд смях :).Не,изобщо няма като се знае как изглежда,как се държи и всички предизвикателства на професията й.Иначе е магнетична и има страхотен нюх за шоу ,винаги е в крак с модните тенденции :)

Коментирай

КючЕци

преди 7 години

прости чалгарки

Коментирай

преди 7 години

А те кога са се оженили, че тоя момент ми се губи?

Коментирай

Немай грижи

преди 7 години

Теб надали са те поканили, така че е нормално "да ти се губи".

Коментирай

Немай грижи

преди 7 години

Така е! Такава жена нормално да я ревнуваш!

Коментирай

nina

преди 7 години

И защо "великият" ви сайт си спести да каже откъде джанъм е научил всичко това? Галена кога ви даде интервю или просто кражбата за вас е всекидневие? Малко достойнство поне дали ви е останало, че толкова ви е страх да цитирате btv, където единствено говори Галена??? Жалки, безмозъчни и безпардонни сте! Това поне научихте ли, както "научихте" всичките тези новини!? Смешковци!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.