Галена призна сензационно: Перманентно съм в депресия!

2295
21 Август 2014, 14:00


Галена ще разреди драстично участията си, както стори преди време Мара Отварачката, научи HotArena.net.

 

Певицата от Смядово иска да има повече време за себе си и за семейството. В момента графикът й е пълен и тя почти не вижда близките си. Освен това няма възможност да възстановява силите си, пише в. „Уикенд“.

 

Заради хроничното недоспиване и стреса, на който е подложена, топ пайнерката постоянно се чувствала изтощена. Многото работа се отразявала зле и на нервите й. Галена вече не успявала да се контролира и да подминава с усмивка клюките във фолк бранша. Преживявала тежко хулите, които чувала за себе си, и допълнително се натоварвала.

 

„От преумората вече се сривам по-бързо. Все по-често ми се случва да изпадам в депресии от постъпките и думите на някои хора, които не мога да оправдая”, заяви преди няколко дни Галена.

 

Тя няма намерение да се отказва напълно от музикалната си кариера, просто ще намали темпото. Разреждайки фолк изявите, ще й остане време да се заеме лично с възпитанието на сина си Стефан. Малкият има нужда това, тъй като и баща му – вафленият бос Галин, напоследък беше твърде зает, за да му обръща внимание.

 

Галена ще оползотворява пълноценно почивни дни и като се заеме сериозно с изучаването на английски. Езикът на Шекспир й е необходим, за да осъществи амбицията си за пробив на световния музикален пазар. Да атакува западните сцени я мотивирал успехът на парчето й „Body language”.

 

Смядовката вече зубри ежедневно нови английски думи. Наела си е и учител, който да й помага да усъвършенства знанията си. Засега уроците й с частния преподавател са от дъжд на вятър, но разреди ли участията си, ще са редовни. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени