Галена проговори за развода с Галин! Това ли беше краят?!

https://hotarena.net/laifstail/galena-progovori-za-razvoda-s-galin-tova-li-beshe-kraiat HotArena.net
Галена проговори за развода с Галин! Това ли беше краят?!

Фолк певицата Галена най-накрая проговори за последните слухове по адрес на семейството й, а именно, че то се разпада, видя HotArena.

 

Звездата на „Пайнер“ опровергава категорично клюките, че с Галин са разделени от месец и тя се е преместила да живее сама.

 

Семейството ми ще го има дотогава, докато аз и Галин решим, а не докато някои други кажат. Страстта между мен и Галин я има, двамата много се обичаме“, отсече изпълнителката, цитира „Телеграф“.

 

Съмненията за раздяла дойдоха и от поредното й превъплъщение на вдовица в клипа към новото й музикално предложение.

 

Парчето е в стил „Спри ме“, нещо, което отдавна не бях пускала, и мисля, че ще се оцени и хареса. Този път във видеото ще играя вдовица. Въпреки това отново не изневерявам на екстравагантния си вид и визия. Компания ще ми правят едни от най-красивите жени в България, те са модели, някои от тях работят в чужбина.

 

Тяхната роля е същата и се радвам, че успяхме и да се посмеем, и да поплачем“, сподели пред „Панета ТВ“ Галена.

12 Коментара

Силви

преди 8 години

"Съмненията за раздяла дойдоха и от поредното й превъплъщение на вдовица в клипа към новото й музикално предложение." - глупости. Много преди тя да каже, че ще снима накъв клип, вие си измислихте всякакви неща за "раздялата" им. Разбира се посъветвани от Никлозета и Тодора. Вчера в предаването и пуснаха статия за приятелката на Лозанова (забравих и името, гадже беше на Сираков) от този сайт. Съвпадение или това вече е сайта на Николета????? Вчера не пропусна тази "водеща" да оплюе Алисия и от части и Галена. Цитирам "Какво е общото между Алисия, Галена и Сантра? " и обясни,че са били на откриването на серията Balmain, като зявърши с "Няма да говоря за гласовите възможности на някой от тях". Смешка!

Коментирай

Силви

преди 8 години

Клозета много бързо забравя, че благодарение на Алисия трупа слава. Резил е тази, резил! Многа бързо забрави как Галена я е канила на своите ревюта за марката й, която междудргото жъне спех, след успех Защо не пишете, че Demi Lovato снощи е била облечена с яке на Галена от модната марка на Американските награди? Това е повод за гордост и е истинска новина, а не че Галена за пореден път я забърквате в гнусни интриги. Е, няма да ги видите разделени с Галин! Никлозета и Тодорка могат само да си мечтаят за такова семейство и професионални успехи!!!!

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Охооо,ама нали не го гледате предаването Папараци с водеща -така омразната ви Николета?Сигурно и лист и химикал ползват някои да си водят записки?Впрочем Алисия беше уникално смешна и грозна на кадрите,как гледаше като плъх в трици като я снимаха и се беше надула като въшка.От близо е мнооого,ама много грозна и със злобна,изтормозена физиономия.

Коментирай

до Ха-ха

преди 8 години

Няма как да не си запознат с живота на Николета при положение,че във всеки един сайт се пише за нея , обаче само тук не се пишат реални оценки за дадената личност! Колкото и да го птрича почти никой не я харесва и трупа слава на гърба на хората! Колкото до Галена мога само да кажа , ЕВАЛА НА ЖЕНАТА и да продължава все така да си пази и обича семейството !

Коментирай

хехеххехехе

преди 8 години

Нали уж все се надлъгвате тук един през друг, че не ви интересува Николета, а все ви е в устата и все под всяка статия все за нея си пишете. И чак и предаването й гледате, а после тук се чудите кой го гледал и че било лъжа, че имало рейтиг. Излагация на макс! И надали са казали "някой от тях", а по-вероятно "някоИ от тях".

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Табуреткова, пак ли бе, жено долнопробна, трещиш и не си удържаш нервите. Явно зад кулисите има нещо, което яко те яде. Сподели да се порадваме и ние завалиите, дето ти завиждаме за "класата", "успеха" и "стила".

Коментирай

До Клозета ФЕН

преди 8 години

Гледах Фермата и на всяка реклама пускаха какво да очакват зрителите в това плоско предаване. На рекламата видях, че показаха Галена и Алисия и магазина. Уж хората се биели за дрехи.. Разбира се, че ще пуска после предаването, за да видя какво ръси тази Клозета за Галена и Алисия, защото ги харесвам.

Коментирай

до простакесата, защото зад всяка статия стои именно тя- злобната , неграмотна прсотитутка

преди 8 години

Ей, толкова злобно и отмъстително същество ако се роди втори път няма да че отгледа , като тази пачавра с милион и една пластики и корекции- Николета. Плейн удостои Галена с това,ч е помести нейна снимка в страниците Туитър, Фейсбук и Инстаграм , като лице на неговия бутик и тази от тогава подлудна. Ако ще целия бутик и колекция на Плейн да изкупиш и да се кичиш, като циганка(защо като от Столипиново) с капси, пайети и лъскави парцалки с които се меко казано жалка, пак не лепнеш, а отблъскваш. Защото си злобна и фалшива и в червата смрадлив, нечистоплътен парцал. Галена е класи в обичането над теб и ти можеш само да дишаш праха на тези успели в професията и живота си жени. Ти си и ще си останеш боклука, парцала, позьорката необразована, проститутката- КУРВИЛЕТА. И ,ако някоИ гледат предаването ти , за да събират материал, то аз и това не правя, защото вониш от екрана дори от нечистоплътна и злобна душа , и предизвикваш отвращение до повръщане. Никой не си е намразил живота, заради теб, нещастнице самотна!

Коментирай

mdaaaaa

преди 8 години

Kато прочетох Туитър тук се сетих , че преди няма и месец , по времето когато Николета летеше на крилете на ПР-а след заминаването на Плейн и аз влязох в профила си в Туитър. В неговата страница няма и помен за Николета,още по-малко снимка. Има снимката на Галена в профила му и снимки от партито. Та в този ред на мисли погледнах профила на Николета... там с увесените конска пу*ка и отворени , като за свирка с Тодорка джуки.... и що да видя .... в стотици еротични латино сайтове и по света разпространява снимките се Свирката раздухана. Порно сайтове и еротични такива в цял свят .... нали трябва да е извсестна, та независимо с какво. Майка и съпруга та дрънка! Е, как няма да и бият дузпата мъжете и кой свестен мъж ще се хване с една пропаднала проститутка. Един беше той и на него му светна лампичката и шута в гъза. Ама, как и би шута само! Е, това тя няма да му го прости и затова прави и невъзможното да го срине. А, на певицата не може да прости,че Михайлов точно с нея живее вече 5 години и и дава любовта си, любов за която свирката такаааааа мечтае. Михайлов не е глупака Божинов обаче....да не го забравя. Там не може и да помирише такава връзка и отношение - бърсалката , дудука и шут в гъза. И сега се сетих и за постинга на Михайлов който гласи. Не съм ревнив, а съм териториален. Ревнуваш нещо, когато не си имал. а териториалност е, когато защитаваш това, което вече имаш." Който , както иска , така да си го разбира. ха ха ха. Никога няма да позволи някой друг да притежава жената, която има и цени. Хайде, мечтай си Курволето и живей в Матрицата!

Коментирай

mdaaaaa

преди 8 години

5 години и и дава любовта си, любов за която свирката такаааааа мечтае. Михайлов не е глупака Божинов обаче....да не го забравя. Там не може и да помирише такава връзка и отношение - бърсалката , дудука и шут в гъза. И сега се сетих и за постинга на Михайлов който гласи. Не съм ревнив, а съм териториален. Ревнуваш нещо, когато не си имал. а териториалност е, когато защитаваш това, което вече имаш." Който , както иска , така да си го разбира. ха ха ха. Никога няма да позволи някой друг да притежава жената, която има и цени. Хайде, мечтай си Курволето и живей в Матрицата! А, Галенчето може да е всякаква, но има мъж до себе си и семейство, за разлика от този разпасан недоклатен кон - Николета.

Коментирай

э

преди 8 години

Може ли да си толкова злобна и обсебена от собствената си злоба фенке на Николета? Няма да чета всичкия тоя пълен със злоба и ярост психарски ибълвоч, но дори и да е истина, откъде такава злоба у теб? Когато толкова яростно плюеш по някого, повече казваш за себе си, отколкото за него. И повярвай, това, което си личи за теб от написаното, е тоталната противоположност на красиво.

Коментирай

BG

преди 8 години

hora Galena e po mrasen i gaden bokluk i ot Nikoleta mrazja gi i dvete

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.