Галена с последен модел джип „Мерцедес” по случай ражданетo! Галин я зарадва с уникална кола за 200 бона

https://hotarena.net/laifstail/galena-s-posleden-model-djip-mercedes-po-sluchai-rajdaneto-galin-ia-zaradva-s-unikalna-kola-za-200-bona HotArena.net
Галена с последен модел джип „Мерцедес” по случай ражданетo! Галин я зарадва с уникална кола за 200 бона

С царски подарък от мъжа си Галин Атанасов се уреди фолк звездата Галена, която преди дни роди момченце на вафления бос, научи HotArena.  Хитовата чалга изпълнителка даде живот на Александър, като бебето се роди в частна клиника във Велико Търново.

 

 

По случай раждането на второто си момче Галена до дни ще получи последен модел джип „Мерцедес” GLE, който бил поръчан от съпруга й още преди два месеца от Германия, разкриват приближени до вафления бос. Галена сама избрала модела на новото си тузарско возило – всъдеход с 3,5-литров дизелов двигател и мощност от 258 конски сили, пише „Уикенд“.

 

 

Джипът на певицата е решен в цвят сив металик и се очаква да пристигне в България в началото на месец март, когато гордата му собственичка ще е в кондиция да го управлява сама. Стойността на поръчковия „Мерцедес” доближава 200 000 лева, тъй като той е с абсолютно всички предлагани екстри.

 

 

Галена често получава неприлично скъпи подаръци от мъжа си по различни поводи, завистливо подмятат жителите на Велико Търново, където фолк дивата живее в живописно имение със съпруга си. За последните 3 години певицата е сменила три джипа и очаква четвъртия по повод раждането на втория си син.

6 Коментара

Az

преди 7 години

Да са живи и здрави! Да си го кара с кеф и безаварийно!

Коментирай

Мхм

преди 7 години

БРАВО ! Тя заслужава! Страхотно семейство са и се радвам, че намери такъв мъж, който а я обожава и да я цени така ! И двамата работят, успешни са, имат възможности, така че защо не!

Коментирай

karavana

преди 7 години

Karavana s djakuzi i vana i trebe da moe da si turka putkata v youtube

Коментирай

666666

преди 7 години

ГАЛИО ВАФЛАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТЪРТЕЙ, ДЖИПА Е ОТ ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА БЕДНИТЕ ХОРА- РОБИТЕ МУ ОТ ФАБРИКАТА ПРОИЗВЕЖДАЩА ВАФЛИ БОРОВЕЦ- ТОВА СА МРЪСНИ ПАРИ - ДА И Е ЧЕСТИТО НА ЖАЛЕНА..ЕТО С ТАКИВА ПАРИ СЕ КУПУВАТ ГЛЕДАНИЯТА В ЮТУБ НА ФАЛШИВОПЕЕЩАТА ГАРГА, С ТАКИВА ПАРИ И ПРАВИ ЛЪСКАВИТЕ КЛИПОВЕ , НО ГЛАС НЯМА КАК ДА И КУПИ

Коментирай

преди 7 години

Галена НЕ мoже да я пипнете! Перфектно семейство, 10 години на върха, най-гледания бг изпълнител в ю туб с над 170 млн. общо на официалните си клипове, харесвана от фенове и изпълнители от всеки жанр, не слиза от класацииите, дуети със световни звезди като Faydee,Akcent, една от познатите бг изпълнители в съседните държави, с 2 американски турнета и най-награждавания и желан изпълнител с над 40 награди за последните 5 години. Призната за модна икона от академията на модата, всеки стилист в България и лице на световен бранд - Luisa Via Roma и призната от Филип Плейн. С модна линия, която са обличани световни звезди на америкавски награди. Разбирам, че злобата ви и завистта ви към най-успешната певица е огромна, но не може да я бутнете дори малко! Няма друга с такива успехи, колкото и да ви боли!

Коментирай

Тц тц

преди 7 години

Ненармалник/цо , ходи се лекувай! Галин е Бизнесмен на годината за 3 поредни години. Благодарение на него хиляди хора имат работа във фабриките му! Роб си ти на злобата и завистта! Ненормалк прост!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.