Галена с рекорден хонорар по баловете (Певицата най-желана от абитуриентите)

https://hotarena.net/laifstail/galena-s-rekorden-honorar-po-balovete HotArena.net
Галена с рекорден хонорар по баловете (Певицата най-желана от абитуриентите)
Галена ще прилапа 100 бона покрай баловете. Пайнерката е най-желаната изпълнителка от абитуриентите, заради което е надула сериозно хонорара си, разбра HotArena


Графикът на скандалната смядовка е плътно ангажиран с цели 18 участия, като за десет дена тя ще се облажи с близо 100 бона. Само покрай 24 май Галена има по три участия на ден, а вместо стандартните 6 бона, от Пайнер са надули хонорара й на цели 9


По традиция изпълнителката ще весели районите с концентрация на по-богати зрелостници като София, Пловдив, Варна и Бургас. Програмата й винаги започва с участие в хотелски комплекси в ранната вечер, след което тя поема нощен ангажимент в дискотека, а понякога и два.


Собствениците на увеселителни заведения обаче не се притесняват да се бъркат надълбоко в джоба за хонорар на певицата, тъй като появата й в която и да е дискотека гарантира опашка от желаещи да се забавляват там, а в празничната вечер всеки зрелостник се бърка поне с 20-30 лева вход за чалга, отделно от това е консумацията в заведението.

Победата на Галена обаче не е толкова в броя на участията й и хонорарите, които ще реализира, колкото в значително по-слабия интерес към най-голямата й конкурентка – Преслава. Заради преекспонирания образ на добричлийката в риалити форматите на Нова работата й намаляла, а и тя самата ограничавала нощните си изяви, радвайки се на мързеливите телевизионни хонорари.

5 Коментара

DJIDJIBIDJI

преди 7 години

глупости пишете ..пресалва е с най-много участия и въпреки чеучаства в капките преслава е ноностоп по участия ..на преслава хонорара е 7 хиляди а на галена е 6 хиляди,... галена пее фалшиво и няма кой да и даде повече пари

Коментирай

Meri

преди 7 години

Koi puk shte go iska tva plashilo?Otvrattelno izkusvena i poshla jena!

Коментирай

Хах

преди 7 години

Нещо ти е грешна информяцията! Всякя година по баловете Галена е най-търсената. Това лесно може да се провери в страниците ня изпълнитите! Друго- Галена и Преслава пеят на една и съща сума. Ако се връзваш на скалъпените снимки от медиите, грешката е твоя. То в тези фалшиви снимки пише и че Мара пее за 6 бона, а това е нереално - няма хитове от години, не я канят толкова и не се събират много хора на участията й. Същото е и с Цветелина Янева. Така че това си е чиста доза лъжа. Познавам усправителя в една русенска дискотека и ми е казмал, че Галена прибира повече от Преслава като хонорар. Сам си прави изводите медиите как лъжат за хонорарите.

Коментирай

преди 7 години

Ужасна снимка! Та видени меса и целулит... Не съм я виждал на живо, та се надявам това просто да е лош ъгъл и осветление. Ако не е, то следващия път да внимава с разкрачите :)

Коментирай

f

преди 7 години

То пък остана Преслава да й е някаква конкуренция на гаелна. Галена е къде-къде по-интересна, весела, жива, с повече характер, персоналност, присъствие, много по-жизнена... Преслава колкото и да се опитва да изглежда много добричка и да допадне на всички с непрекъснати усмивки си остава една бозава и скучна, безинтересна личност, без присъствие, каквито са и песните, и видеата и участията й. А снимката дори няма да я коментирам, понеже очевидно точно това ви е била целта - да я изложите по някакъв начин, но само можете да завиждате на обичта, кариерата и успехите й.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.