Галена се изфука: Бербатов ми пишеше мръсни SMS-и! Вижте какви неприлични предложения й е отправял

https://hotarena.net/laifstail/galena-se-izfuka-berbatov-mi-pisheshe-mrasni-sms-i-vijte-kakvi-neprilichni-predlojeniia-i-e-otpravial HotArena.net
Галена се изфука: Бербатов ми пишеше мръсни SMS-и! Вижте какви неприлични предложения й е отправял

Според клюката знойната Галена показала на приятелките си СМС-и, които съдържали неприлични предложения. Всички съобщения завършвали с подпис DB – инициалите, с които 36-годишният нападател обичал да се представя. Едно от съобщенията било особено мръснишко, узна HotArena.

 

 

Галена обаче твърдяла, че не се е поддала на секс офанзивата и резнала натегача от Благоевград, макар бившият капитан на националния отбор да е сред най-желаните мъже у нас. Друг е въпросът дали флиртаджийската греда на футболиста с чалгарката е истина, или просто певачката си прави реклама.

Факт е, че и двамата са семейни. Бербо от дълги години живее с Елена Щилянова, от която има две щерки - Деа и Елия. 32-годишната Галена пък е омъжена за своя любим Галин, с когото се радват на двама сина – Стефан и Александър, пише „Уикенд“.

 

 

Не е изключено обаче Бербатов действително да е залитнал по сексбомбата от Смядово. Знае се, че миналата година Митко го удари на живот, след като напусна гръцкия тим ПАОК (Солун). Без професионални ангажименти футболистът се прибра у нас, и изкара по-голямата част от лятото в баровския си апартамент в Слънчев бряг, където са и най-оборотните чалготеки на Черноморието. Някогашният голаджия на „Манчестър Юнайтед” и „Тотнъм” не е от най-заклетите фенове на чалгата, но подобни нощни купони не са му чужди. Особено когато е в почивка и не спазва стриктен режим. Нищо чудно покрай някое участие на Галена в Слънчака Бербатов да си е направил устата за телефонния номер на фолк звездата.

 

 

В крайна сметка обаче секс стрелите му не улучили в десетката, по думите на самата певица. Нейни колежки обаче се съмняват доста в праведността й, предвид палавото й минало и постоянните слухове, че е слагала рога на съпруга си Галин.

 

 

11 Коментара

Боцко

преди 6 години

Бербатов е име и на парцали няма да се слага.

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 6 години

Иска й се на Жалка - парцалка мъж като на Бербатов. Ама друг балък като шушляка Галю ФаФлата няма да намери. Съмнявам се, че Бербатов би се принизил на нивото на тая порно мангалга от мръсната вана.

Коментирай

До коментиращите разбирачи.

преди 6 години

И както винаги злобните душици да се обадят първи! Вие сериозно ли си мислите,че тази статия е сериозна? Първо: Галена си има прекрасен съпруг.Как ли не се затича към този. Второ: Бербатов е бил няколко пъти вип гост на участия на Галена, като на последното в Биад преди 1 месец в компанията на Кубрат Пулев. Така че не знам колка Бербатов не ходина заведения, ама вие сте дъното на злобата, смешници!

Коментирай

are siktir veche

преди 6 години

Pak taq povyrnq.Spri da si plashtash za statii ma Galeno!!!Ne ti li omryzna i na teb i na onaq Mara da se nadcenqvate i da draznite

Коментирай

Бербатов бая се принизи като се отказа от България

преди 6 години

Еех, иска ти се и ти да си имаш един шушляк като Гальо ама няма. Голяма злоба, голяма завист хахахахаха! Жалка била Галена, а ти каква си, “миличка”???? Седнала да коментира жени, които са в пъти по-напред от теб - ако не беше толкова трагично щеше да е смешно!

Коментирай

Ахахахахахаххахахах

преди 6 години

Ау, не думай! Бербатов бил “име” и нямало да се занимава с парцали схахахахахахаххахаха! А ДАНИЕЛА АРНАУД каква е, злобарче??? Гранд дама може би..аман от заблудени комплексари!!

Коментирай

Ай марш!

преди 6 години

Аре научи се да пишеш първо пък после изливай жлъч по форумите!

Коментирай

Дедектива

преди 6 години

Усещам, че Галена чете коментарите тук и отвръща на всички злобно, знаем как не успя да превъзмогне ТЮЛЕН коментара и спря да яде и набляга на фотошопа.

Коментирай

преди 6 години

На човека му се е приискало минет във ваната.

Коментирай

Никакъв дедектив не си, а поредната завистлива кифла

преди 6 години

Как само си си повярвала..”горкичката”...Галена седи по цял ден във форумите и отговаря на разни злобни комплексарчета хахахаххах Нали си няма друга работа..точно с малоумници като вас ще се занимава!

Коментирай

преди 6 години

Как ще иска да чука тая простачка, след като той отдавна е в Индия ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.