Галена се натиска с бодигард (Дивата вилнее пияна на участие)

3615
21 Октомври 2014, 17:01


Галена за пореден път доказа, че е една от най-скандалните и освободени представителки на фолк жанра, дочу HotArena.net.

 

Звездата, която се прослави с пиянските си изпълнения по време на участия, се изложи за пореден път. Певицата, видимо пияна и олюляваща се, едва успяла да слезе от сцената на столична дискотека, за да се замъкне до тоалетната, като през цялото време се подпирала на единия от гардовете си, пише в. „Всеки ден“.

 

След като мускулестият мъжага помогнал на дивата да посети нужника, в знак на благодарност Галена се хвърлила на врата му, започнала да го опипва и да се отърква в него. Бодигардът бил видимо смутен от публичната демонстрация на интимност.

 

„Сцената се разиграваше пред очите на огромна опашка от хора. Всички бяхме втрещени от поведението й“, разказват очевидци. Колежки на Галена издават, че съпругът на звездата – бизнесменът Галин, бил направо бесен заради изпълненията на благоверната си и дори й поставил ултиматум – или спира да се налива на участия, или повече няма да й разрешава да пее по кръчмите.

 

„Той направо избеснява, като разбере какви ги върши, и не на шега се закани, че няма да търпи подобни своеволия. Прости й няколко изневери, но тя не спира да го унижава публично пред цяла София“, споделят близки до семейството.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DJ
преди 3 години
0
ГАДНА И ГНУСНА ПАЧАВРА..ЗАЩО ЛИ Я ДЪРЖАТ ОЩЕ В ПАЙНЕР .. НЕ СТИГА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ НА ЖИВО АМИ СЕ ИЗЛАГА КАТО КИФЛАДЖИЙКА..ГАЛЕНА Е СРАМ И ПОЗОР ЗА ПОПФОЛК ЖАНРА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени