Галена се пропи (Маха по 2 бутилки вино за участие, псува публиката, натиска се на аверите на мъжа си Галин)

3127
03 Юли 2015, 15:53


Галена, която наскоро чукна 30 годинки, е залитнала много сериозно по чашката, разбра HotArena!

 

Фолк звездата полива всяко свое участие с поне две бутилки вино, разкриват пред „Всеки ден“ запознати. Пайнерката все се оправдавала, че е много напрегната и затова имала нужда да се отпусне с „една-две чашки“.

 

Чашките обаче всъщност ставали най-малко десет. Звездата не можела да контролира лошия си навик, въпреки че любимият й мъж - вафленият бос Галин Атанасов вече започвал да й прави забележка, че прекалява. Милионерът й скръцвал със зъби, че поведението й е далеч от приемливото за една дама.

 

Веднъж дори се скарали, след като тя го изложила жестоко по време на официално светско събитие. Галина Вичева, както й е истинското име, така се натаралянкала, че започнала да се натиска на всички приятели на мъжа си и да приказва откровени глупости.

 

Ако доскоро се знаеше в светските среди, че Преслава е най-голяма пияница в чалгата, то като нищо скоро Галена ще я измести от това всяващо респект първо място. „Доста се налива, особено ако е на някое участие, но и като седне с приятелки“, коментират злостно нейни колежки.

 

Галена стигнала дотам, че по време на свой гастрол в малък клуб в провинцията започнала да крещи на публиката: „Ако не ме харесвате, умретееее!“. Гневът й бил предизвикан именно от нейните фенове, които докато любимката им пеела, започнали да подсвиркват и подвикват обидни думи. Реакцията им била провокирана от несериозното държание на Галена. Тя не само че заваляла думи, ами прекъсвала пеенето си, бъркала реплики, правела си почивки след всяко парче.

 

След като почитателите й изразили възмущението си, Галена им се развикала, захвърлила микрофона и си плюла на петите. Скрила се за малко, но след 5 минути отново се появила. Чест прави на Галена, че все пак се извинила на публиката си, като се оправдала, че не се чувства добре.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петър
преди 2 години
-2
Андрейката ще умре от злоба,чи колежката и Галена е класи над нея във всяко отношение! Андрейчо( напоследэк не знам какъв пол е) спри със злобните коментарчета, а се погрижи за себе си! Николета от злоба по Алисия погрозня и стана скелет, а ти от злоба по Галена погрозня и надебеля до безобразие. Двечките сте си лика прилика! Добре,че се събрахте пак, поне сега знаем,че злобата и простотията ви събра. Но ние не сме тъпи и с тези платени статийки не постигате нищо, мър*и!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
neli
преди 2 години
-5
Галена е мнооого проста жена.Всеки път когато съм била в заведение с нейно участие ми падаше повече и повече в очите.Крайно нагла,несъобразителна и ..абе с една дума простачка.Да не говорим,че на живо звучи като разгонен мачок.Много противно селянче въпреки положителните трансформации...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Maria
преди 2 години
-6
Андреа, ти ли си??? Хаха Или Гни Ло?? Простите сте вие, които плащата за тази статия! Галина поне си има семейство, мъж, дете,кариера! А Гни Ло и Тодорка ( Андреа) какво имат? Само силиконките, пиянствата и разгоненото им поведение са останали!
..
преди 2 години
0
Хаха Андрейчето и Николетка добре ли ви платиха за тази статия?? Бил съм й много пъти на участия и Галена не пие повече от 2 шота никога!!!! Не мога да кажа същото за Андреа и Николета, които се напиват като за световно и после има клипчета с Андреа, в които вика "Знаете ли на Фики колко му е голям", "Ще ви е*ба всички или вие мен"и т.н. Това го има в нета на запис!!!! Продажници!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени