Галена се РАЗПЛАКА заради СКАНДАЛНОТО видео отпреди години! (Не искала да има дъщеря)

7862
03 Ноември 2013, 09:39


Интервюто на Галена в „Поверително“ бе изключително безинтересно. Въпреки умелото поднасяне на въпросите по провокативен начин от ДиДжей Дамян, певицата не му даде достатъчно конкретни отговори, видя HotArena.net.

 

Груба грешка бе, че интервюиращият бе познат на фолк фурията. Докато при Валери проработи и той си изпя каквото можа пред близкия си Азис, то изпълнителката в началото на думите си слагаше по едно „Е, ти нали знаеш“.

 

Дамян може и да знае, но ние зрителите не сме чак толкова осведомени. Музикантът бил близък приятел както на Галена, така и на мъжа й.

 

Диджеят задаваше прекалено лични и провокативни въпроси, на които едва получи отговори. Позволи си да попита кой е застанал до гърлата, когато в интернет пространството се завъртя скандалният й клип с хард изпъления с мъж във ваната.

 

Тъй като пайнерката се чудеше какво да каже, певецът започна сам да говори от нейно име. Започна да разказва, че знае, че мъжът й е стоял плътно до нея и я е подкрепил.

 

Така отпуши разговора, а Галена се сети, че е дошъл нейният ред да приказва.

 

Вместо да даде ясно да се разбере, тя обясни, че разкрепостеността й помагала в кариерата на фолк изпълнителка.

 

Брюнетката сподели, че е готова да стане майка за втори път и то пак на син. Определи себе си като „мъжка майка“. Казаното прозвуча доста грубо, един вид, че ако се случи второто й дете да е момиче, все едно ще е някакво наказание. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Олга
преди 4 години
-6
ГАЛЕНА БЕШЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТА.ТО ТЯ СИ Е ТАКАВА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нел
преди 4 години
-2
Омръзна ни все да ни пробутват в медиите тая силиконова, ботоксова,китосана и малоумна паплач.Какво ме интересува какво щяла да изсере Галена и кой и го е набутвал отзад? Тая пошлост и помия удави медиите и вече не се трае. А тия кухи лейки наистина са си повярвали,че са нещо важно и велико.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Галя
преди 4 години
-1
Не, разплака се заради загубата на близък за нея човек.... тц тц тц
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени